Filiz Özkol 12 Şubat 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Şubat 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, özellikle kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bu tür ruh halini gündeme getiren nedenleri düşünerek, bilinçli bir şekilde olaylara yaklaşıyorsunuz.

BOĞA: Aranızda tartışmalar, kavgalar eksik olmasa da, yakın çevreniz tarafından birlikteliğiniz takdirle izleniyor. Her ikinizin de eleştiriye gelemeyen yönünüz olmasa, aranızda geciken bazı konular hızlı bir şekilde sonuçlanacak.

İKİZLER: Yakın aile çevrenizin, özel hayatınızla ilgili sözler sarf etmesini kaldıramıyorsunuz. Bu tür durumlarda sessizliği tercih etmeniz size avantaj sağlayacak. İki taraf arasında davranış mesafelerinizi ayırım gözetmeden uygulayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Zor durumda kalan insanların ‘hızır servisi’ gibisiniz. Yardımlarınıza alışan insanlar, yaşamın diğer pencerelerinde de sizi yanlarında görmek istiyorlar. İşte bu noktada, bazen taşan sabrınızla hemen kötü insan oluyorsunuz.

ASLAN: Yılların kazandırdığı deneyimlerin verdiği birikimler ile; birçok konudaki fevri davranışlarınız için, uyaran kişilerin sözlerini yabana atmayın. Gerçi siz, maddi konunuzla ilgili çok yönlü düşünmeyi sevmiyorsunuz.

BAŞAK: Bugün, uğraş verdiğiniz alanda kendi kendinize sabrı empoze edin. Ya da yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin veya kısa süreli olarak faaliyet konunuzu ona devredin. Ayrıntıları abartarak, süreyi uzatıyorsunuz.

TERAZİ: Yakın arkadaşınızla, hakkında konuştuğunuz üçüncü kişiyle ilgili, duygusal temelde yaşadığınız sert dönemeçler sizi rahatsız ediyor. Bugün, karar verme mekanizmanızda sizi zorlayan, çevre etkileşimlerden uzak kalın.

AKREP: Çevrenize yardım etmek zorunda kalmaktan yoruldunuz. Harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalabilir ve bunun yarattığı stres ile boğuşabilirsiniz. Her şeyin mükemmel olmasını istiyorsanız, kendinizi dinlendirmelisiniz.

YAY: Finans konuları ile ilgili öngörülerde partnerinizin fikirlerini alsanız iyi olacak. Yanlış adımlarla maddi riskler içine girmemek için, tarzınızdan vazgeçmelisiniz. Çevrenizi geniş bir ufukla görürseniz, daha tatminkar olacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: İş günü içinde; şartlar gerektirdiği için, birçok kişi ile yüz yüze görüşmeleriniz oluyor. Bunların içinde daha sonra da tekrar zorunlu olarak karşı karşıya geleceğiniz kişilerle, geri dönüşler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

KOVA: Partnerinizin yanında gereksiz kişilik ispatları yapmaya kalkmayın. Yaşam spektrumuna göre kapladığınız alanın ne kadar dar olduğunun bilincindesiniz. Bu nedenle; bilemediğiniz, karşı karşıya gelmediğiniz birçok şey olabilir.

BALIK: Bugün, farklı anlamda düşünmeye çalışırsanız, kayıplarınızla ilgili olarak girdiğiniz streslerin etkisini azaltabilir veya tamamen yok edebilirsiniz. Deneyimleriniz ve öngörüler eşliğinde, kazanımlara doğru yelken açacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder