Filiz Özkol 18 Mart 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Mart 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Kariyerinizle ilgili açılımlar söz konusu olacak. Garantili işlerden hoşlandığınız için, yeni başlangıçlar konusunda tereddütlü davranıyorsunuz. Merkür, yazılı anlaşmalar konusunda size destek verirken yüksek performans sergiliyor.

BOĞA: Takıntılı düşünceleriniz, yapmanız gereken işlerin gecikmesine neden oluyor. Çevresel koşullar sizi desteklese de içinize sinmeyen bir şeyler var. Zamanınızı sistematik kullanırsanız, enerji alışverişleriniz olumlu gelişecek.

İKİZLER: Dost çevresinde yaptığınız sohbetlerde, keyif alınarak dinleniyorsunuz. Fakat, konusu edilen bazı güncellikler sizin ilgi alanınız dışına taşabilir. Fikir yürütmeniz mutlak şekilde gerekiyormuş gibi kendinizi koşullandırmayın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Bugün, riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteği beliriyor.

ASLAN: Her konuda mantığın getirdiği alternatifleri en iyi şekilde birbiri ile birleştirebilen siz; işinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede, tepkisizliğe yol açacak, çevre etkileşimlerinden uzak kalmaya çalışmalısınız.

BAŞAK: Bugün, kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Karşıt Neptün size derin duygular veriyor. Hedeflerinize doğru yol almanız sizi mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz.

TERAZİ: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyor ve hırslarınızın esiri oluyorsunuz. Merkür aktif yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız, güçlü bir iş birliğine ihtiyacınız olacak.

AKREP: Yaşamda, talebinizin çok fazla olduğu bir gün içindesiniz. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir. Kısa vade çözümlerle durumu yatıştırmalısınız.

YAY: Bugün, enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yaşam evinizdeki Merkür, düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda istediğiniz desteği veriyor. Zihinsel aktivitenizin yoğun ve güçlü olması, istediğiniz şartları size sunacaktır.

Haberin Devamı

OĞLAK: Çalışma hayatınız ile neredeyse iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken, biraz felsefi gözlüklerle olaylara bakmaya çalışın. İpler elinizde olmasa da çok sesliliğe karşı yaklaşımlarınızı daha ılımlı hale getirmelisiniz.

KOVA: İlişkiler konusunda aceleci kararlar almamalısınız. Sürekli değişim yaşıyorsunuz. Uranüs’ün etkileri yüzünden kafanız bir hayli karışabilir. Enerjinizi doğru kullanmanız gerektiği konusunda kendinizi disipline etmelisiniz.

BALIK: Finans evinizdeki Merkür, karşılıklı ilişkilerinizi aktif bir şekilde etkiliyor. Uzun süredir yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz ve işlek zekanız sayesinde engelleri aşacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder