Filiz Özkol 26 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Mayıs 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: İş yerinde yanlış yönlendirilebilirsiniz. Bildiğinizden şaşmamalı ve kendi doğrularınızı savunmalısınız. Tepkiler sizi ilgilendirmesin. Refleksleriniz güçlü. Dizlerinizle başınız dertte. Acele hareket etmemelisiniz.

BOĞA: İş yaşantınızda inatçı yapınızı bilenler, size yeni bir şey kabul ettiremiyor. Çevrenize de şans vermeyi denemelisiniz. Farklı olaylar gündeme geliyor. Sevdiğiniz kişi ne söylese haklı. İlişkinizde fazla inatçısınız.

İKİZLER: İşinizde yeni atılımlar yapmak için fazla aceleci davranıyorsunuz. Olayları gelecek zamana bırakmalısınız. Engelleriniz kalkıyor. Dün ile bugün arasındaki farkı artık daha iyi anlayabiliyorsunuz. Önünüz oldukça açık.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Karışık işler size göre değil unutmayın. Bugün, disiplinli olmalısınız. Sabırlı yapınız sayesinde, iş yaşantınızdaki engeller ortadan kalkıyor. Kendinizi ispat etmeye çalışırken, özellikle daha dikkatli davranmalısınız.

ASLAN: İlişkinizde yaşadığınız sorunlar karşılıklı iletişimi kaybetmenizden kaynaklanıyor. Bugün, yeniden her şeyi konuşmayı denemelisiniz. Sindirim sisteminizin doğru çalışması için, aşırı yemek yeme huyundan vazgeçmelisiniz.

BAŞAK: Olağan işlerden sıkıldığınız için, denememiş olduğunuz işleri tercih ediyorsunuz. Bugün, sizin için fırsatlar günü olabilir. Akıllı davranmalısınız. Egemen ruhunuz, aşk ilişkinizi yanlış etkiliyor. Sevdiğiniz kişiyi üzüyor unutmayın.

TERAZİ: İşlerinizin yolunda gitmesi sizi şımartabilir ve her an hata yapabilirsiniz. Başarınızı perçinlemek istiyorsunuz. Aşk ilişkinizde ifade zorluğu yaşayabilirsiniz ve karşı taraf yanlış anlayabilir. Kendinizi sorgulamalısınız.

AKREP: Bugün oldukça verimli bir gününüz. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Sadece alınganlıktan vazgeçmelisiniz. Özellikle sevdiğiniz kişiyi kırmak istemiyorsanız, sözlerinize dikkat etmeli kırıcı olmamalısınız.

YAY: Bugün, daha pratik düşünmeye ihtiyacınız var. Elinizdeki konuların hızlı bitmesi gerekiyor ve siz, detayları çabuk atlamalısınız. Sevdiğiniz kişi ile aynı dili kullanmıyorsunuz. O, sizden daha farklı bir yaklaşım bekliyor.

Haberin Devamı

OĞLAK: İş yaşantınız sizi tatmin etmeyince, başarı grafiğiniz düşüyor. Yaptığınız işlerin bir öncesinden daha iyi olmasını istiyorsunuz. Bugün, duygularınızda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden, sevdiğinizle aranız açılabilir.

KOVA: Ortaklıklarda yaşadığınız sorunlar yüzünden her an neşeniz kaçabilir. Sevdiklerinizin desteği her zaman sizinle, unutmayın ve aldırmamayı öğrenin. Aşk ilişkilerinizde problemlere tahammülünüz yok. Daha anlayışlı olmalısınız.

BALIK: İş birliği içinde olduğunuz kişilerle çelişkiler yaşamanız, iş motivasyonunuzu bozuyor. Anlayışlı ve özverili davranmayı öğrenmelisiniz. Artık kendi hatalarınızı anlayarak olgunlaşıyorsunuz. Kendinize zaman tanımalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder