Funda Duru Bir Instagram hesabının anatomisi: Müge Boz
HABERİ PAYLAŞ

Bir Instagram hesabının anatomisi: Müge Boz

Kemerlerinizi bağlayın. Ya da bağlamayın rahat oturalım. Bu köşede Instagram profiline sıkıştırılan, kimsenin hayal kırıklığına uğramadığı, mutsuz olmadığı, her şeyin yolunda gittiği ‘müthiş’ hayatları konuşuyoruz. Posta-Portre’nin bu haftaki konuğu oyuncu Müge Boz.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Müge Boz

KARİYERİNE INSTAGRAM’DAN DEVAM EDİYOR

Bu hafta da bir başka yüzlerce içerikli profille karşınızdayım. Müge Boz’un paylaşa paylaşa bitiremediği fotoğraflarını ve videolarını konuşacağız. Post’sa post, story’yse story… Paylaşım yapmadığı bir gün yok neredeyse. İşleri de tıkırında gidiyor olmalı ki postların yarısı zaten reklam içeriyor.

Haberin Devamı

Gıda markalarından temizlik markalarına kadar reklamını yapmadığı ürün yok maşallah! Yahu, Müge Boz oyuncu değil miydi? Sanırım artık kariyerine Instagram’da ürün tanıtarak devam etme kararı aldı. Gerçi bir de yemek tarifleriydi, basketbolcu eşi Caner Erdeniz’le tanışma hikayeleriydi derken bir sürü içerik yüklediği YouTube kanalı var. Hayırlısı olsun…

Bir Instagram hesabının anatomisi: Müge Boz

TAZE KUŞBURNU KRİZİ

Pancarlı ekşi maya ekmek gibi birçok sağlıklı tarif paylaşıyor. Geçen sonbaharda soğuk algınlığı için bir çay tarifi vermişti. Heveslendim, yapmaya kalktım. Tarifte taze kuşburnu vardı. Aradım taradım tırım tırıs yok! Koca şehirde taze kuşburnu bulamadım. İçimde kalmıştı ama bir gün yapacağım.

Neyse, Instagram sevdası, bazı oyuncuların gerçek işini unutturdu ama görüyorum ki herkes halinden memnun. Kapitalizm, idealizmin yerine iyice yerleşti, ayaklarını uzattı üstüne bir de kahve istiyor. O derece! Sağlık olsun, bu yeni bir keşif değil ne de olsa. Yüz yıllık mesele. Bize de “Amaaan bana ne!” demek düşer ama ondan önce söyleyecek sözlerimiz var elbette.

ŞAMPİYON VİNA ERDENİZ!

Profilin en güzel tarafı Caner Erdeniz ve Müge Boz’un güzeller güzeli kızı Vina. Gördüğüm en güzel ve en pozitif bebeklerden biri. Evet, bebeğin de pozitifi oluyor. Her birimiz rengarenk enerji balonlarımızla dünyaya geliyoruz bana göre. Neyse, bu başka bir VINA yazının konusu. Kısacası, bu profilin en sevdiğim yanı Vina! Vina’nın içinde olduğu bütün fotoğrafları şampiyon ilan ediyorum. Adının Vina olma hikayesi de çok tatlı.

Haberin Devamı

Müge Boz’un YouTube kanalında tüm hikaye mevcut. Kimseyi merakta bırakmaktan hoşlanmıyor olmalı ki, hayatına dair çoğu şeyi paylaşıyor. Mesela eşi Caner Erdeniz’in profili, Müge Boz’a göre çok daha cool ve öz paylaşım yapıyor ama paylaşımlarını özenle seçiyor. Bazı şeyleri gizemli tutmak daha iyi değil mi? Tam ortasında yaşadığımız teşhircilik çağı beni biraz yoruyor.

Birbirimizin yaşamları hakkında her şeyi bilmezsek ne kaybederiz ya da bir kazancımız olur mu? İnsanların nerede tatil yaptığını, hangi markaları giydiğini biliyoruz da ne oluyor? Aydınlanıyor muyuz? Hayır! Ama yine de Bali’de haftalarca geçirdikleri balayı tatili çok keyifliydi. Çoğu anına şahit olduk, gitmiş kadar olduk.

Bir Instagram hesabının anatomisi: Müge Boz

TECRÜBELERİ PAYLAŞMAK BİR ÇEŞİT DAYANIŞMADIR

Faydalı paylaşımlar da yapmıyor değil. Hamilelik sürecini, yediğine içtiğine, kullandığı aromaterapi yağlarına kadar paylaştı. Hiçbirimiz kainat önderi değiliz ancak tecrübeyi paylaşmak bir tür dayanışmadır. Bikinili bir fotoğrafını paylaşarak “Doğum sonrası aldığım kilolarla barışmaya ve kendimi olduğum gibi kabul etmeye odaklandım” diyerek ‘Her vücut bikini vücududur’ akımına destek olmuş.

Haberin Devamı

Kendisine sonuna kadar katılıyorum. Hiçbirimiz, daha önce yüzünü bile görmediğimiz insanların çizdikleri ‘mükemmel’ sınırlarının içinde yaşamak zorunda değiliz. Oley be! Bu mütevazı köşemde kendi kendime zafer kazanıp kutlamam da ilk kez görüldü. Neyse efendim, Müge Boz’a; eşi, Vina ve köpekleri Hector’la birlikte mutluluklar diliyorum. Kendinizi sevin ve hoşça kalın…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder