Gözde Hatunoğlu 10. Antalya Film Forum'a başvurular başladı
HABERİ PAYLAŞ

10. Antalya Film Forum'a başvurular başladı

Bu yıl 7-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 60. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin ortak yapım marketi ve proje geliştirme platformu Antalya Film Forum için başvurular başladı. Başvurular 2 Ağustos tarihine kadar sürecek.

ARTER’DE ÇOCUKLARI KEŞFE

ÇIKARIN Arter, çocuk atölyeleriyle farklı yaş gruplarından katılımcıları kendi eserlerini ortaya çıkarmaya davet ediyor. 22 Temmuz’da ‘Masa Altında Masal Atölyesi’, 29 Temmuz’da ise ‘Binaların Gölgeleri, Şehrin Rengi’ isimli atölyelerin biletleri, arter.org.tr adresinden temin edilebilir.

Haberin Devamı

AÇIK HAVADA SİNEMA VE TİYATRO KEYFİ!

KüçükÇiflik Park’ta, aksiyon filmi ‘John Wick 4’ü 18 Temmuz’da izleyebilirsiniz. 19 Temmuz’da sahnede Uğur Yücel’in tek kişilik oyunu Neyzen Tevfik ‘Hiç’ ve 20 Temmuz’da Nezaket Erden’in ‘Sevgili Arsız Ölüm-Dirmit’i olacak.

SATTAS’DAN MÜTHİŞ MOĞOLLAR YORUMU

Sevilen reggae grubunun Moğollar külliyatından seçtiği ‘Dinleyiverin Gari’ tüm dijital platformlarda yerini aldı. Sattas böylece ‘Moğollar’a Saygı’ albümünün 14. adımını atmış oldu. Şimdilik 23 şarkının bulunduğu proje sona erdiğinde, bu özel albüm plak formatında da yayımlanacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder