Gözde Hatunoğlu 28 Mayıs’ta kimseye söz vermeyin!
HABERİ PAYLAŞ

28 Mayıs’ta kimseye söz vermeyin!

Mor ve Ötesi’nin 28 Mayıs akşamı İnönü Stadı’nda (Vodafone Park) vereceği büyük konsere geri sayım devam ederken biletler neredeyse tükendi. Sahne tasarımındaki detayların netleşmesiyle konser için 2000 kişilik ekstra saha içi kontenjanı açıldı. Ön grup olarak ‘The Ringo Jets’i seçtiğini duyuran Mor ve Ötesi, bütün müzikseverleri hafta boyunca sosyal medya hesaplarını takip etmeye çağırıyor. Grubun yeni albümü ‘Sirenler’in İstanbul’daki ilk konseri olacak bu önemli müzik olayı kaçmaz!

Canosonik&Bill Batt geri döndü
Canosonik ve Bill Batt'in yeni single'ı ‘The Night Has Just Begun’ tüm dijital platformlarda yayında. İkinci kez bir araya gelen ikilinin yeni şarkısı chill-house türünde. Canosonik prodüksiyonuna, Bill Batt’ın melankolik sözleri ve çok sesli vokallerini ekliyor.

İzmir, kahve aşıklarını bekliyor!
İzmir Coffee Festival, 27-28-29 Mayıs’ta Alsancak’taki Tarihi Havagazı Fabrikası’nda kahve severleri ağırlayacak. Festivalde 90 marka, nitelikli kahveler, yerli ve yabancı kahve dükkanları, kahvenin tüm paydaşları yer alırken, üç gün boyunca 15 canlı konser, 36 workshop, Coffee Talks ve seminerler gerçekleştirilecek. Festivalde, galibinin Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı elde edeceği AEROPRES Türkiye Kahve Şampiyonası da düzenlenecek.

Babylon Soundgarden gün sayıyor
Babylon Soundgarden 28- 29 Mayıs’ta İstanbul Yapı Kredi bomontiada’da gerçekleştirilecek. Festivalde, ana sahnedeki Hollandalı elektronik müzik ikilisi Weval, Gaye Su Akyol, Mert Demir’in yanı sıra Yüzyüzeyken Konuşuruz, Hey! Douglas (Live), Artz&Bugy, Sattas, Bosphoroots, Geeva Flava, Simba Roots Sound System ve Balkan Marching Band gibi isimler sahne alacak. Kendine Has’ın sunduğu Babylon Soundgarden’ın biletleri satışa çıktı.

Haberin Devamı

Jason Derulo İstanbul’a geliyor
R&B ve pop müzik dünyasının önemli isimlerinden Jason Derulo, 25 Mayıs’ta 'İstanbul Kent Festivali'nde sahne almak için gün sayıyor. Sanatçı, en büyük hayalinin iki kıtayı bağlayan köprü üzerinde konser vermek olduğunu ve vapura binmek istediğini söyledi. Festivalde Ozbi de sahne alırken ünlü Türk DJ Mahmut Orhan festivalin kapanışını yapacak. Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek olan İstanbul Kent Festivali kapılarını saat 17.00’de açacak.

Haberin Devamı

Hüsamettin Koçan’dan kaçırılmayacak bir sergi
Ressam Hüsamettin Koçan’ın 30 yıl boyunca ürettiği yapıtlarından oluşan ‘Geleneğin Şifreleri-Geleceğin Şifreleri’ resim sergisi 30 Haziran’a kadar Kazlıçeşme Sanat’ta görülebilir. Sergide sanatçının Osmanlı padişahlarını yapraklar üzerine çalıştığı eserler de var. Sergiden elde edilecek gelirin bir bölümü Bayburt’ta yapılacak Yetenek Geliştirme Merkezi için kaynak yaratacak.

Sirkeci’den Münih’e
Özcan Mutlu’nun ‘Almanya Nasıl Vatan Oldu?’ başlıklı kitabı Doğan Kitap’tan çıktı. Kitap, anne babaları 60 yıl önce bir maceraya atılarak Almanya’ya giden 27 Türkiyeliyi anlatıyor. Aralarında dünyanın yüzünü güldüren BioNTech aşısının mucitleri Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin de olduğu bu değerler arasında, uluslararası çapta üne kavuşan kalp cerrahları, atletler, TV programcıları; profesörlükten Michelin yıldızlı restoran işletmeciliğine, milletvekilliğinden bakanlığa yükselip çeşitli alanlarda söz sahibi olan gizli kahramanlar var.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder