Gözde Hatunoğlu Bergama'da tiyatro şenliği düzenlenecek
HABERİ PAYLAŞ

Bergama'da tiyatro şenliği düzenlenecek

Sürdürülebilir ve paylaşımcı bir festival olma hayaliyle yola çıkan Bergama Tiyatro Festivali, dördüncü kez perde açmaya hazırlanıyor. 11-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek festival, Bergama’nın tarihi mekanlarında konuklarını ağırlayacak. Festivalin biletleri çok yakında Mobilet’te satışa sunulacak.

SİNOP’TA KUZEY FEST’LE MÜZİK ŞÖLENİ

Türkiye’nin en mutlu şehri Sinop’ta keyifli bir festival ve kamp deneyimi sunacak Kuzey Fest için geri sayım başladı. Bu yıl 3-4-5-6 Ağustos tarihleri arasında dördüncü kez gerçekleşecek festivalde; Sertab Erener, Haluk Levent, Sagopa Kajmer, Cem Adrian ve Madrigal gibi 24 dev şarkıcı ve grup sahne alacak.

Haberin Devamı

BENJAMİN CLEMENTINE ZORLU PSM’DE

Kendine özgü sesi ve tarzıyla Fransız hükümeti tarafından ‘Sanat ve Edebiyat Şövalyesi’ seçilen Benjamin Clementine, PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında 12 Ağustos’ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde olacak. Biletleri passo.com.tr’de satışta.

INTERPOL 12 YIL SONRA TÜRKİYE’DE!

Indie rock’ın en sevilen gruplarından Interpol, 12 yıl aradan sonra ülkemizde konser verecek. 24 Temmuz’da UNIQ Açıkhava İstanbul’da gerçekleşecek muhteşem konserin biletleri Mobilet’te satışta.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder