Gözde Hatunoğlu Neslihan Engin’den yaza veda şarkısı
HABERİ PAYLAŞ

Neslihan Engin’den yaza veda şarkısı

2022 yılı boyunca yepyeni şarkılarını yayınlamaya devam eden Neslihan Engin, bu kez 'retro disco' minimalist alt yapısıyla dikkat çeken yaz şarkısı ‘Masal’ ile müzikseverlerle buluşuyor. Masal’ın söz ve müziği Neslihan Engin’e, düzenlemesi ise Efeflow’a ait. Önceki teklilerle hem sound hem de sözlerin içeriği açısından bütünlük taşıyan ‘Masal’, Japonların ‘İkigai’ felsefesinden esinlenerek ortaya çıkmış, pozitif çağrışımları olan bir şarkı.

Altın Portakal’da bir ödül de Murat Özer için!

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda, Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) En İyi Film Ödülü bu yıl kaybettiğimiz sinema yazarı Murat Özer anısına hazırlanıyor. Film Yönetmenleri Derneği (FİLM-YÖN) En İyi Yönetmen Ödülü ise usta yönetmen Erden Kıral anısına verilecek. SİYAD Ödülü’nde ise Murat Özer’in en yakın arkadaşlarından Murat Erşahin, Olkan Özyurt ve Uğur Vardan jüriyi oluşturacak.

Haberin Devamı

İş Sanat yeni sezona ‘Merhaba’ dedi

İş Sanat, 27 Ekim’de orkestra şefi Patrick Hahn yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ve piyanist Olga Scheps’in vereceği konser ile kapılarını seyircilerine açacak. İş Sanat Cuma İş Çıkışı konserleri ise 23 Eylül’de sezona “Merhaba” derken, İş Sanat YouTube kanalındaki yayınlarıyla da izleyicileriyle buluşacak.

Özge Fışkın, Levent Yüksel, Sufle, Sonic Boom gibi isimlerin yanında dünya cazının dev ismi Jan Garbarek gibi isimler de yeni sezonun bombalarından. Kibele Galerisi’nde yer alacak Mustafa Pilevneli sergisinin yanı sıra Türk pop müziğinin sevilen ismi Nükhet Duru, 16 Kasım Çarşamba akşamı ‘Nünü Caz Söylüyor’ isimli özel konseriyle İş Kuleleri Salonu’nda sevenleriyle buluşacak. İş Sanat’ın yeni sezon biletleri 28 Eylül’de Biletix’te satışa sunulacak. Programla ilgili tüm detayları da İş Sanat’ın internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

Ceylan Ertem’den ses getirecek Nilüfer yorumu

90’lı yıllara damgasını vuran Nilüfer’in ‘Yine Yeni Yeniden’ albümünde yer alan, söz ve müziği Şehrazat’a düzenlemesi Onno Tunç’a ait olan 'Çarem Benim'i çocukluğunda defalarca dinlemiş olan Ceylan Ertem kendine has yorumuyla yıllar sonra şarkıyı yeniden seslendirdi. Düzenlemeyi Cenk Erdoğan yaptı. Şarkının canlı performans videosu olarak çekilen klibini de izlemeden geçmeyin.

Haberin Devamı

‘Karanlığın Şahidesi’ raflarda!

Tarihçi-yazar Mehmet Berk Yaltırık’ın üçüncü romanı ‘Karanlığın Şahidesi’, İthaki Yayınları’nın ‘Pangea Kitaplığı’ kapsamında raflarda yerini aldı. Okurların yoğun ilgisini çeken ve ön siparişlerle ikinci baskısını gören roman, 1800’lü yılların başında İstanbul’da bir konak cariyesinin yaşamı etrafında geçen cin musallatını anlatıyor.

Siemens Türkiye Opera Yarışması gün sayıyor

Bu sene 22’ncisi düzenlenen, Türkiye’nin opera alanındaki köklü yarışmalarından Siemens Türkiye Opera Yarışması için başvurular sona erdi. Başvuruların ardından online olarak yapılacak ön elemeler sonrasında, 26-27 Eylül tarihleri arasında da yarışmanın yarı final ve finali gerçekleştirilecek. Yarışmanın gala gecesi ise 28 Eylül’de. İlk üçe giren isimler derecelerine göre yurt dışında eğitim imkanı kazanacak. Kazananları kariyer hayatlarında önemli bir yer tutacak fırsatlar bekliyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder