Hakan Çelik Arazide Amerikan stili
HABERİ PAYLAŞ

Arazide Amerikan stili

Ford Otosan tarafından Türkiye’de satışa sunulan yeni SUV Edge, iç hacim, kullanım kolaylığı, güç ve prestij özellikleriyle Avrupalı rakiplerine meydan okuyor.

Arazide Amerikan stili

Dünyanın en önemli otomotiv markalarından Ford ‘Ne çok küçük ne de çok büyük’ diyen müşteri kitlesi için ideal ölçülerde bir SUV geliştirdi: Ford Edge. Avrupa ve Türkiye şartlarına uygun özelliklere sahip olan Edge, tasarım ve teknolojisiyle öne çıkıyor. Kullanım özellikleri ve iç tasarım ise daha çok Amerikalı kullanıcıların sevdiği tarzda. Türkiye’ye Koç Grubu’nun güvencesiyle Ford Otosan tarafından ithal edilen Edge, grubun geniş servis ve bayi ağının avantajlarını da sunuyor. Ön ve arka görünümü oldukça şık olan Ford Edge iç mekanının hacmi de oldukça tatminkar.

Haberin Devamı

Arazide Amerikan stili

İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR

Benim kullandığım dört çekerli araç 2.0 litre dizel motor ve Powershift adı verilen otomatik şanzımana sahip. 210 beygir güç üreten motor Ford Edge’i 9.4 saniyede 100 kilometre hıza ulaştırıyor. Edge ortalama 6.0 litrelik yakıt tüketim değeriyle iyi bir performans ortaya koyuyor. ‘Sürüşe Duyarlı Direksiyon’, ‘Trafik İşareti Tanıma Sistemi’, ‘Çarpışma Önleme Yardımcısı’ ve ‘Aktif Gürültü Kontrol Sistemi’, Edge ile gelen özelliklerden. Ford, geleneksel sağlamlık ve dayanıklılık iddiasını Edge’de de sürdürüyor.

Arazide Amerikan stili

ÜST DÜZEY ÖZELLİKLER

Premium deri döşeme, şerit takip sistemi, akıllı bagaj kapağı ve 10 yönlü elektrikli koltuk konfor hissini artıran donanımlar arasında. Yüksek sürüş pozisyonu ve ferah iç mekan Ford Edge ile her yol koşulunda rahat ve konforlu sürüş imkanı sunuyor. Edge’in Türkiye satış fiyatı 98 bin dolardan başlıyor.

INSIGNIA TURA ÇIKTI

Opel, kısıtlı zamanı olan otomobilseverler için ‘Insignia Şehrinizde’ etkinliğini hayata geçiriyor. Etkinlik kapsamında Insignia test filosu 150 gün İzmir’den Sivas’a 50 noktayı gezecek ve Insignia meraklılarına test sürüşü imkanı sağlayacak. Etkinlik için özel olarak oluşturulan insigniasehrinizde.com adresinden kayıt yaptırılabilecek etkinlikte, randevu alınması sonrasında test sürüş ekibi talep edilen noktaya otomobili teslim edecek. Test sürüşü sonrasında Insignia satın almaya karar veren müşteriler mevcut tüm kampanyalara ek olarak +3 yıl/45.000 km Flexcare garanti paketinden de ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Etkinlik hakkında konuşan Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, “Amiral gemimiz Insignia sadece gelişmiş motor şanzıman seçenekleri ile değil, aynı zamanda ultra modern sürüş destek ve konfor özellikleri ile de öne çıkıyor. Tüm meraklıları etkinlik websitesini ziyaret edip, randevu almaya davet ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Arazide Amerikan stili

● Insignia test etkinliğinin Haziran-Temmuz takvimi şu şekilde açıklandı:

● 7-21 Haziran: İzmir

● 22-23 Haziran: Manisa

● 25-26 Haziran: Aydın

● 27-28 Haziran: Denizli

● 29-30 Haziran: Balıkesir

● 2-10 Temmuz ve 17-28 Temmuz: İstanbul

● 11-15 Temmuz: Bodrum

● 30 Temmuz: Kırklareli

● 31 Temmuz- 1 Ağustos: Edirne

TOYOTA ZAFERE KOŞUYOR

Arazide Amerikan stili

Toyota, Dünya Dayanıklılık Şampiyonası’nın (WEC) ikinci yarışı olan ‘Le Mans 24 Saat’teki mücadelede zirveyi hedefliyor. Şampiyonanın açılış yarışında ilk iki sırayı alan Toyota, 1000 HP’lik iki TS050 Hybrid yarış aracıyla 86’ncı kez düzenlenen klasik yarışta yer alacak. Toyota’nın yarış takımı Toyota Gazoo Racing’de 7 numaralı araçta Mike Conway, Kamui Kobayashi ve José María López yarışırken, 8 numaralı araçta ilk kez Le Mans’a katılacak Formula 1 Dünya Şampiyonu Fernando Alonso’nun yanında Sébastien Buemi ve Kazuki Nakajima yarışacak. Le Mans 24 Saat bugün antrenman turlarıyla başlayacak. Yarış ise Cumartesi günü başlayacak. Yarış araçları toplamda 35 saatlik sürüşlerle sınanacak...

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder