Hakan Çelik Paris'te yeni Kadjar var
HABERİ PAYLAŞ

Paris'te yeni Kadjar var

Renault, yeni Kadjar’ı ilk kez Paris Otomobil Fuarı’nda gün yüzüne çıkaracak.

Renault, Alpine ve Dacia, 2 Ekim’de başlayacak olan Paris Otomobil Fuarı’nda yeni modellerle ziyaretçilerini ağırlayacak. Renault, mobilite alanında 2018’deki üçlemesinin son adımı olan premium bir robot-otomobil konseptinin dünya prömiyerini gerçekleştiriyor.

Pariste yeni Kadjar var

Yeni Kadjar da Paris Otomobil Fuarı’nda ilk kez gün yüzüne çıkıyor. Renault markasının 120’nci yıl kutlamaları kapsamında müşterilerine sunduğu “Kolay Yaşam/Easy Life” konseptindeki bir sergileme alanı bulunuyor. Alpine, ilk kez bu fuarda A110 ürün gamının tüm modellerini sergiliyor. Dacia ise son ürün yenilikleri ve özgün tasarım yarışması ile fuarda yerini alıyor.

Haberin Devamı

MEGANE SEDAN ROADSHOW

Türkiye’nin en çok tercih edilen modeli Renault Megane Sedan, bir roadshow organizasyonu ile Türkiye’yi dolaşacak. 21 Ekim’e kadar İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve Adana’da dolaşacak olan roadshow organizasyonunda Megane Sedan, “Beklenmedik bir gün” sloganı ile otomobilseverlerle buluşuyor.

Pariste yeni Kadjar var

Katılımcılar, test sürüşünün yanı sıra çeşitli teknolojik yenilikleri Megane Sedan ile deneyimleyebilecek. 2017’de Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçilen Megane Sedan, iki benzinli, bir dizel olmak üzere üç farklı motor seçeneği ile satışa sunuluyor.

EN GÜÇLÜ AMAROK YOLLARDA

Volkswagen Ticari Araç’ın pick-up model ailesinin en güçlü seçeneği yeni Amarok Aventura 258 beygir Volkswagen yetkili satıcılarında yerini aldı. 2018 Uluslararası Yılın Pick-Up’ı (IPUA 2018) seçilen Amarok model ailesinin yeni üyesi, performansıyla sınıfının en iddialı modeli olmaya aday.

Pariste yeni Kadjar var

3.0 litre turbo dizel V6 motor, 258 beygir güç ve 580 NM tork sağlarken, Amarok Aventura’yı durur halden 100 kilometre hıza 7.6 saniyede ulaştırıyor.

OKULA DÖNÜŞ İNDİRİMİ

Avantajlı ve indirimli fiyat seçenekleriyle eylüle özel fırsatlar sunan nıssan, araç sahibi olmak isteyenlere 100 bin TL’ye varan finansman desteği sağlıyor. Ayrıca, SUV’un lideri QasHQaı, 134 bin 900 TL’den başlayan otomatik vitesli versiyonuyla nıssan bayilerinde yeni sahiplerini bekliyor.

Haberin Devamı

Pariste yeni Kadjar var

Dünyanın en çok satan SUV modellerinden Xtraıl ise yine yüzde 1.29 faiz oranı ve 24 aya varan vade seçenekleriyle 100 bin TL finansman desteğiyle nıssan bayilerinde yerini aldı.

EN HIZLI ALFA TÜRKİYE'DE

İtalyan markası Alfa Romeo’nun sportif SUV’u Stelvio’nun en güçlü versiyonu Stelvio Quadrifoglio Türkiye’de satışa sunuldu. Almanya’da Nürburgring pistini 7 dakika 51.7 saniyede turlayarak dünyanın en hızlı seri üretim SUV’u unvanını kazanan Stelvio Quadrifoglio’da 2.9 litre V6 Twin-Turbo motor görev yapıyor.

Pariste yeni Kadjar var

Alfa Romeo Marka Direktörü Sinan Saip Bel, Stelvio Quadrifoglio’yu Türkiye’ye gelir gelmez ilk sahibine teslim ettiklerini söyledi.

JAGUAR MÜZİKLE BULUŞTU

İngiliz kadın sanatçı Dua Lipa, Jaguar ile bir işbirliğine imza attı. Jaguar’ın kişiye özel geliştirdiği yazılım ve teknolojilerin kullanıldığı projede, dua lipa’nın tamamen elektrikli Jaguar I-PACE’i kullanırken elde edilen veriler son şarkısı ‘Want to’yu şekillendirdi.

Haberin Devamı

Pariste yeni Kadjar var

Spotify ya da mobil cihazlar üzerinden kişisel olarak da remikslenebilen şarkıda Dua Lipa, kendi remiksini yaratmak için Jaguar ı-Pace kullandı ve aracın akıllı sensörleri dua lipa’nın sürüş deneyimini kaydetti.

ELEKTRİKLİ ASTON MARTIN

İngiliz lüks ve spor otomobil üreticisi aston martin tarihinde ilk kez üretimini yaptığı elektrikli rapide e modelini tanıttı. Williams advanced engineering şirketi işbirliğiyle ortaya çıkan rapide e, yalnızca 155 adet üretilecek. 0-100 kilometreye 4 saniyede çıkabilen rapide e, tam şarj ile 322 kilometre yol kat edebiliyor.

Pariste yeni Kadjar var

Sıradaki haber yükleniyor...
holder