Hakan Çelik Sportifliğin en güzel hali
HABERİ PAYLAŞ

Sportifliğin en güzel hali

Lüks sınıfta standartları yeniden belirleyen Audi A7 Sportback satışa sunuldu. Dört kapılı coupe formundaki araç Audi’nin sürüş kalitesi, konfor ve tasarım alanındaki başarısını bir üst basamağa taşıyor.

Sportifliğin en güzel hali

Volkwagen Grubu bünyesinde bulunan premium otomobil üreticisi Audi merakla beklenen yeni A7 Sportback modelini tanıttı. A7, her yönüyle çok dikkat çekici ve karizmatik bir otomobil. A7 çarpıcı sportif tasarımının yanında HD Matrix LED farları, mavi ışıklı reflektör ile dikkat çekiyor. Yeni Audi A7 Sportback, akustik haptik geri bildirime sahip bir MMI dokunmatik ekran konseptiyle donatıldı.

Haberin Devamı

Sportifliğin en güzel hali

GÖRKEMLİ TEKNOLOJİ

Audi, yeni A7 Sportback’te 39 farklı sürücü asistan sistemi seçeneği ile karşımıza çıkıyor, dinamizm ile konforun buluşması daha da optimize ediliyor. Bu sistemlere sesle kumanda edilebiliyor. Otomobilin 3.0 TFSI versiyonunda yedi ileri S tronik, 3.0 TDI versiyonunda ise sekiz ileri tiptronik şanzıman donanımı mevcut. 3.0 TFSI turbo şarjlı V6 motorun gücü 340 beygir. 3.0 litre TDI dizel otomobil ise 286 beygir gücünde.

Sportifliğin en güzel hali

Audi A7 Sportback markanın diğer modelleri gibi Türkiye’de yüksek müşteri memnuniyetiyle dikkat çeken Doğuş Otomotiv güvencesiyle satışa sunuluyor.

ÜÇ DÜNYANIN EN İYİLERİ

Coupe’nin tasarımı, sedanın büyüklüğü ve Avant’ın çeşitliliği. Yeni A7 Sportback üç dünyanın en iyilerini bünyesinde sergiliyor. İç mekanı önceki modele göre 21 milimetredaha uzun olan otomobilin 535 litrelik bagaj hacmi, arka koltukların yatırılmasıyla 1.390 litreye çıkabiliyor.

ÖZEL SERİ FIAT 500 GELDİ

Fiat 500, yeni Collezione Serisi ile otomobil ve modaseverlerin sevgisini kazanmaya devam ediyor. Haziran itibarıyla Türkiye’de satışa sunulan ve Fiat 500’ün stilini bir adım öteye taşıyan ‘500C Collezione’ beyaz ve gri renk kombinasyonu ile dikkat çeken Primavera ve Acquamarina ismi verilen beyaz-yeşil renk kombinasyonu ile ilk bakışta kardeşlerinden ayrışıyor. Fiat 500, piyasaya ilk sunulduğu 1957’den bugüne yaklaşık 6 milyon 500 bin adet üretim ve satış rakamına erişti.

Sportifliğin en güzel hali

Fiat 500C’nin Collezione versiyonunda, 1.2 litrelik 69 HP gücündeki, oldukça tutumlu benzinli Fire motor ile 5 ileri vitesli otomatik Dualogic şanzıman işbirliği yapıyor. Fiat 500’ün yeni Collezione Serisi, ülkemizde 116 bin 900 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

RENAULT E20'Yİ SUUDİ KADIN PİLOT KULLANDI

Zengin tarihi geçmişi ile inovasyon ve mobilitenin öncüsü Renault, uzun süredir beklenen Fransa Grand Prix’sini özel bir şekilde kutladı. Arabistanlı kadın girişimci ve Suudi Arabistan Motorsporları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Aseel Al-Hamad, 10 yıl aradan sonra gerçekleşen Fransa Grand Prix’si öncesinde Renault Sport Formula 1 Takımı’nın E20 otomobilini kullanma fırsatına sahip oldu.

Sportifliğin en güzel hali

Otomobil, 2012 Abu Dhabi Grand Prix’sinde F1 dünya şampiyonu Kimi Raikkonen’i zafere taşıyan aynı tip araçtı. Aseel, Dünya Ralli Şampiyonası sürücüsü ve şampiyonu Michèle Mouton’un başkanlığını yaptığı FIA Motorsporları Kadın Komisyonu’nda ülkesini temsil ediyor. Suudi Arabistan’da kadınların direksiyon başına geçmesine kısa süre önce izin verilmişti.

Sportifliğin en güzel hali

PEUGEOT 301'LER GARENTA'DA

Türkiye’nin önde gelen araç kiralama şirketlerinden Garenta araç parkını büyütmeye devam ediyor. Garenta 1.250 adet Peugeot 301 satın alarak araç sayısını 31 bin 600 adede çıkardı.

Haberin Devamı

Sportifliğin en güzel hali

Peugeot, söz konusu 301 teslimatıyla Mayıs ayı kümülatif satışlarında segment liderliğini elde etti. Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç, marka olarak Garenta’ya böylesine büyük bir teslimat yapmaktan mutlu olduklarını ifade ederken Garenta Genel Müdürü Özgür Maraş da sektörün en önemli oyuncularından biri olduklarını söyledi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder