Mehmet Coşkundeniz Uzun ilişki için 10 altın öneri
HABERİ PAYLAŞ

Uzun ilişki için 10 altın öneri

İlişkilerin başarısızsa, uzun sürmüyorsa, hep terk ediliyorsan belki de hata sendedir. Bir sonraki ilişkini yürütebilmen için kendinle yüzleşmen gerekiyor. Düzgün bir ilişki için ne olman gerektiğine bir bakmanı istedim.

1- DOĞAL OL

Kendini olduğundan farklı gösterme. Bunu yaptığında geçici bir etkilenme sağlayabilirsin ama daha sonra gerçekler ortaya çıkar ve terk edilirsin. Neysen o ol. Ama buradaki sınıra dikkat et. ‘Doğal olacağım’ diye hayatındaki bütün defoları göstermek zorunda değilsin.

2- İLGİLİ OL

Haberin Devamı

Bir insanın sana olan ilgisini ancak sen de ilgi gösterirsen canlı tutabilirsin. Üşenme, ara, sor, buluş, gez... Özellikle ilk tanıştığın anlarda onu ilgiye boğup daha sonra “İşlerim var, bu ara çok yoğunum” gibi bahanelerle ilgini üzerinden çekme.

3- CESUR OL

Onu ne kadar çok istediğini ona göster. Kaçak oynama. Onu hayatındaki en önemli insan haline getireceğini anlat. Sözlerini sakınma, “Ya hoşuna gitmezse” deyip çekinme. Cesaret, senin onu hayatında nereye koyacağının göstergesidir.

4- DÜRÜST OL

Bir insanı etkilemek için ille de aşık rolü oynamana gerek yok. Emin ol insanlar artık yalan dolanla ilişki yürütenler yerine ne istediğini bilenleri daha çok tercih ediyor. Aşık rolü oynamak zordur, seni çok yorar.

5- OLUMLU OL

Hepimiz hayatımızda olumsuz şeyler yaşıyoruz. Sorunlar canımızı sıkıyor olabilir. Ama onunla beraberken olumsuz davranma. Zaten hayatındaki olumsuzluklara son vermek için seninle birlikte. Suratını asma, gülümse ve her zaman umutlu konuş.

6- KARARLI OL

Onunla birlikteyken aşamayacağın güçlük olmadığını göster. Sözlerin ve davranışların birbiriyle tutarlı olsun. Bir sabah kalkıp “Seni öyle çok seviyorum ki...” dedikten sonra akşam olur olmaz bir şeyden kavga çıkarıp “Bitsin artık” deme. Kararsız bir kadın ya da erkek mutlaka itici bulunur.

7- HAYALCİ OL

Onunla birlikte hayal kurmaktan çekinme. Bu hayaller yarın gitmeyi planladığınız yere dair de olabilir, birkaç ay sonra yapmayı planladığınız tatile dair de olabilir, bilmem kaç yıl sonrası için de olabilir. Hayaller, sevgilileri birbirine bağlar, güzel anlar geçirmeyi sağlar.

Haberin Devamı

8- GERÇEKÇİ OL

İnsan hem hayalci hem de gerçekçi nasıl olabilir? Olabilir tabii. Hayal kurulacak yerde en güzel hayali sen kuracaksın, gerçekçi olunacak yerde ayaklarını yere en sağlam sen basacaksın. Onu boş yere umutlandırma. Acı da olsa gerçeği söylemekten vazgeçme.

9- BAKIMLI OL

Bakımlı olmak, karşındaki insana verdiğin değeri gösteren çok önemli bir gösterge. Sakil bir vaziyette buluşmaya gitme. Saçını başını yaptır, en güzel giysilerini giy, parfümler sür. Ona özel olduğunu hissettir. Ayrıca sen de kendini iyi hissedeceksin.

10- CÖMERT OL

Cimrileri kimse sevmez. Maddi durumun elverdiğince onu en iyi yerlere götür, ona en iyi hediyeleri al. Cömertliğin senin kişiliğini de gösterir. Unutma, cebine cimri olan, aşkına da cimridir!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder