Mehmet Coşkundeniz Yeni yılda yeni aşklara...
HABERİ PAYLAŞ

Yeni yılda yeni aşklara...

Haberin Devamı

2017 bazılarımız için aşk açısından kötü geçmiş olabilir. Geçmişe takılıp kalmak yerine bu yıl mutlu bir aşk için çaba göstermek gerekiyor.

1- AŞIK OLMA İHTİMALİ:

Aşk hepimizin içinde potansiyel olarak vardır. Dönem dönem birine yönelir, dönem dönem içimizde saklı kalır. Aşksızlığın en büyük nedenlerinden biri ‘korkular’dır.

2- KAYBETME KORKUSU:

Daha önce aşkta acı çekenlerin yeniden aynı şeyi tatmamak için kendilerini aşktan uzak tutmalarına sıklıkla rastlanır. Kaybettiğimiz her şey bize acı verir.

3- SAHİPLENME DUYGUSU:

Aşk, sahiplenme duygusunun en yüksek olduğu durumdur. Böylesine bağlı olduğunuz kişiyi kaybettiğiniz zaman müthiş bir boşluk duygusu içine girersiniz. Hele hele artık onun bir başkasıyla olabilme ihtimali acınızı daha da katlar.

4- ALTI AYDA GEÇMELİ:

Sevilen bir kişinin kaybı karşısında yaşanan yasın bir süreci vardır. 6 ay içinde bu yas sürecinden mutlaka çıkmak gerekir. Ancak bu acının izleri kadınlarda 3 yıla, erkeklerde 5 yıla kadar kalabiliyor.

5- UNUTMAYI AMAÇLAMAYIN:

Yaşanılanların unutulması mümkün değildir. O sızıyla yaşamayı öğreneceksiniz. Hayatı daha yaşanılır kılmak, mutluluğu tatmak için yeniden bir ilişkiye girmelisiniz.

6- DUYGUSAL İHTİYAÇLAR:

Sizi gerçekten mutlu edeceğine inandığınız insanlara yüreğinizi açın. Öncelikle aşkın sizi mutlaka bulacağına inanmanız gerekiyor. Geçmişte ne yaşadıysanız yaşadınız. Ama onlar geçmişte kaldı.

7- DENEYEREK TANIYIN:

Kötü biten ilişkiniz kendinize güveninizi zedelediyse, bunu yeniden kazanmalısınız. Ciddi olmayan ve kimsenin kimseden bir şey beklemediği randevular size iyi gelir. Kim bilir, belki mükemmel bir ilişki başlar aranızda.

8- KAZANAN HEP SİZSİNİZ:

Sonuç olarak 2018 yepyeni başlangıçlara açık bir yıl olabilir. Korkuları bir kenara atıp yeni insanlar tanımak için gelecek yıl size bir fırsat sunuyor. Sonuçta, tanımaya başlayıp sonra anlaşamadığınızı gördüğünüzde de kazanan siz olacaksınız. Üstüne bir de mutlu mu mutlu bir ilişkiniz olsa, fena mı olur?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder