Mesut Yar Ağlama duvarına gel...
HABERİ PAYLAŞ

Ağlama duvarına gel...

Haberin Devamı

Diziler ağlama duvarına döndü. Neşeyle başlayıp makas kırmadan yoluna devam eden iş neredeyse yok... Önceki gece Hayat Şarkısı’nda (Kanal D) Hülya karakteri bölüm boyunca ağladı. Kerim’i başkasıyla gördü ağladı, çocuğunu uyurken izledi ağladı. Denize girdi, çamur banyosunda kirlendi, derede arındı; ağladı...

Bayram sabahı ağladı, ertesi gün yine öyle. Bütün bir sezon boyunca kafamızda oluşturduğu “ince zekalı” imajını “sulu gözlüye” evirdi.

Bebeği altını pislediğinde ağladı mı; bak orayı kaçırdım. Neyse... Ha, onun dışında “kartpostal” gibi bir bölümdü. Turizm Bakanlığı sadece o bölüm için yapımcıya teşvik primi vermeliydi. Ben Ege’nin Akdeniz’e bağlandığı suları hiç bu kadar iç çekerek izlememiştim. Tesellim de bu oldu zaten!

15 günde bir...

Beyazıt Öztürk’ün yayın periyodu belli oldu. Beyaz Show (Kanal D) ocak ayına doğru 15 günde bir cuma akşamları ekrana gelmeye başlayacak... Beyaz yeni formatıyla sadece ekrana değil, ayağınıza da gelecek. Hareketli stüdyosu neredeyse tüm dünyayı, biz Türklerin yaşadığı her coğrafyayı turlayacak...

Bu, Beyaz Show’u canlı izleme fırsatı bulamayanlar için şık bir jest. Bir yandan da 20 yıllık maratonun ustalık devri diyebiliriz. Beyazıt kardeşim biraz gezecek, daha az yorulacak ama daha çok güldürecek. Şimdiden reytingi bol olsun!

Değişen değişene...

Rengarenk’in (atv) isminin değişeceğini, içeriğinin farklılaşacağını duyurmuştuk. Dizinin yeni adı “Kaçın Kurası” oldu. Esas kadın yerinde ama esas oğlan değişti, bu bir... Tatlı İntikam (Kanal D) hikaye değiştirdi.

Tanıtımda yeni yüzler ve yeni aşk açıları gördüm. Kaldığı yerden “1 yıl sonrasına” saran hikayede herkes bir yere savruldu ama genel görünüm merak uyandırıcı türden. Bu dönüşüm dikkat çekti, bu iki... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (atv) yeni sezona önümüzdeki salı gecesi giriyor.

Tanıtımında Çakırbeyli’yi fena halde öfkeli gördük. Bıraktığımızdan çok daha agresif. Belli ki bu sezon aşk sarmalı kadar aksiyon sarmalını da konuşacağız, bu da üç!

Hoş bir müfredat!

Familya (FOX) ikinci bölümünde AB grubunda zirveye yerleşti. Dizinin bütününe bakınca ciddi bir ansiklopedik yaklaşım görüyorsunuz... Dizi, psikanalizin gurusu Freud’dan futbol tribünlerinin ağzına pelesenk olan “Biz bitti demeden bitmez” meselesine kadar eski yeni her ayrıntının kılavuzluğunu yapıyor...

Bu arada toplumsal olarak bizi birleştiren tüm meselelere selam çakıyor. Senaristin mürekkebinde önceki gün idrak ettiğimiz Tuncel Kurtiz’in ölüm yıldönümünden bir dönemin efsane dizisi Süper Baba’ya kadar herkese selam var... Ve ne yalan söyleyeyim, bu ince müfredat ekranda iyi duruyor. Koca bir familya olduğumuzun altını çizerek!

Duymayan Kalmasın diyeceğiz...

Saklayacak bir şey kalmadı. Önümüzdeki pazartesi sabahı ekrandayım. Duymayan Kalmasın ismiyle Deniz Akkaya ve Seren Serengil ikilisiyle yeni bir kuşak programına başlıyoruz... Deniz, uzun süredir doğru işler yapan bir TV yüzü. Seren Serengil ise sanırım doğuştan fenomen... Kolektif işlerin sıkıntıları var.

Ama takım oyunu olarak düşündüğünüzde neşesini de ayrı bir yere koymak gerekiyor. Gündem ve magazine farklı bir açı getirebilirsek ne mutlu bize. Neyse... Yorum sırası sizde, pazartesi sabahından itibaren Star TV ekranında eleştirmeye açık her ayrıntıyı gönderin gelsin. Bu köşe hepinizin ve elbette ki ilk günden bu yana mottosu; “Duymayan Kalmasın”!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder