Murat Gülderen Burçlara göre alışveriş defteri
HABERİ PAYLAŞ

Burçlara göre alışveriş defteri

İPİN UCU KAÇMASIN

Devir tasarruf devri. Hal böyle olunca kapsamlı alışveriş için özellikle 25 Kasım Efsane Cuma ve 28 Kasım Siber Pazartesi günleri iple çekiliyor. Çünkü yüzde 50’leri aşan indirim fırsatı çok ender denk geliyor. Ancak bazı burçlar var ki ihtiyacı olsun ya da olmasın kampanya gördüğünde dayanamadığı için ipin ucunu kaçırıyorlar.

FİYATLARI KARŞILAŞTIRIN

Bu sorunu çözmek adına burçların teknolojiyle ilişkisini masaya yatırdık ve nasıl indirim takibi yapmaları gerektiğini anlattık. İlgilendiğiniz ya da hediye almak istediğiniz cihazların fiyatlarını Hepsiburada, Trendyol, Teknosa, MediaMarkt gibi sitelerden günü gününe takip ederseniz, söz konusu tarihlerde ne kadar indirim yapılmış olduğunu da görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Burçlara göre alışveriş defteri

KOÇ: Enerjik, güzelliğine düşkün ve paraya pek değer vermeyen bu burçlar, biraz savurgan oldukları için muhakkak önceden ihtiyacı olan cihazları belirlemeli ve favori listelerine eklemeli. Örneğin meraklısı oldukları selfie kamerası çok iyi bir telefon, gürültü engellemeyi kusursuz gerçekleştiren Bluetooth bir kulaklık, ses kalitesi yüksek taşınabilir bir hoparlör indirimlerini kovalayabilirler.

BOĞA: Her şeyi planlı, programlı ve mantık çerçevesinde yapan boğa burçlarına tavsiyemiz bir ürün almadan önce en az 3 siteden fiyat karşılaştırması yapmaları. Yemeklere olan düşkünlüğü ile de bilinen boğalar, bu kategorideki indirimleri de yakından takip etmeli. Bu dönemde meraklısı oldukları robot süpürge, akıllı bir tencere, takım çantası ve dijital tansiyon aletlerini yakın takibe alabilirler.

İKİZLER: Sürekli karar değiştirmesiyle ünlü tez canlı ikizlere önerimiz, indirimlerin yanı sıra alışveriş sitelerinin sunduğu diğer avantajlardan da faydalanmaları. Örneğin ilgi duydukları ürünlerin linklerini kendi sosyal medya hesaplarından da paylaşarak meraklısı oldukları telefon modelini, aksiyon kamerasını ve 3D printer’i ekstra indirimlerle alabilirler.

YENGEÇ: Her zaman tedbirli, parasını kontrollü bir şekilde harcayan ve sorumluluk duyguları yüksek olan yengeçler, bazı ürünlerin üzerinde yazan ‘son 30 günün en iyi fırsatı’ gibi ibareleri gözden kaçırmamalı. En çok ilgi gösterdikleri güçlü bir powerbank, şarj etme özelliği olan çanta, akıllı termostat ve tasarruflu yazıcıları yakın takibe alabilirler.

Haberin Devamı

ASLAN: Gösterişi seven bu burçtaki kişiler özellikle bu süreçte biraz dikkatli olmalı. En iyi telefonu, saati, beyaz eşyayı alacağım diye parasını israf etmemeli. Muhakkak fiyat karşılaştırması yapmalı. Bu burçtaki kişiler alışveriş sitelerinin sunduğu ‘özel kredi’ imkanlarını da yakın markaja alabilirler.

BAŞAK: Ayrıntıcı, sağlığına düşkün, pratik zekalı ve pimpirikli başak burçlarına tavsiyemiz, hava temizleme cihazlarına, akıllı tansiyon aletlerine, aroma terapi cihazlarına gelecek olan indirimleri takip etmeleri ve şimdiden ilgilendiği ürünleri alışveriş sitesinden favori listelerine eklemeleri.

TERAZİ: Teknolojiyi seven, detaycı ve estetiğe önem veren teraziler için özellikle mutfak ve banyo eşyaları her zaman en iyisi olmalı. Eğer mevcut cihazlarınız ihtiyacı karşılamıyorsa yeni nesil çamaşır ve bulaşık makinelerini ortalama 5’er bin TL’ye buzdolabını da 10 bin TL gibi bir rakama rahatlıkla yenileyebilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP: Zekası çok kuvvetli olan akrepler, mantıksız bir yatırımı asla yapmazlar. Onlara tavsiye edebileceğimiz tek şey, ihtiyacı belirledikten sonra, o ürüne ilişkin taksit öteleme fırsatlarını değerlendirmeleri, kazanacakları ekstra özel kuponlara dikkat etmeleri ve bedava kargo avantajlarını gözden kaçırmamaları.

YAY: Okumayı, gezmeyi, nostaljiyi ve evcil hayvan beslemeyi seven yaylara önerimiz, ekstra hediyeler kazandıran teknolojik cihazları listelemeleri. Onları sevindirecek hediyeler arasında dijital takip cihazları, taşınabilir hoparlör, retro radyo, akıllı bileklik, hava nemlendirici yağ difüzörü ve dil çeviri cihazları olabilir.

OĞLAK: Güçlü ve tutucu iradeleriyle meşhur oğlaklar, indirim günleri dışında alışveriş yapmayı pek sevmezler. Bu nedenle oğlaklar e-ticaret sitelerinin indirimlere ek düzenlediği kupon fırsatlarını değerlendirebilirler. Eğer değiştirmeniz gerekiyorsa son dönemlerde fiyatları aşırı yükselen dizüstü bilgisayar ya da tabletleri favori listenize ekleyebilirsiniz.

KOVA: Hayal güçleri sınırsız olan teknoloji düşkünü bu burçların nasılsa indirimde diye her gördüğü yeniliğe kendini kaptırmaması gerek. Oyun konsolları, 4K TV, saç şekillendirme aleti, sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik gözlüğü gibi ürünlerin ilginizi çektiğini biliyoruz. Fiyat karşılaştırması yapmadan alışverişe başlamayın.

BALIK: Sabırlı, eli açık, duyarlı ve titiz olan balıklara indirimlerin kasım ayının geneline yayıldığını unutmamalarını tavsiye ediyoruz. Aynı özelliklere sahip farkı model cihazların fiyatlarını karşılaştırması kritik önem taşıyor. İhtiyaç varsa büyük indirime girecek 4K TV, elektronik diş fırçası ve akıllı ev asistanı gibi ürünleri favorilere ekleyebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder