Murat Gülderen Elektronikte karne kampanyası
HABERİ PAYLAŞ

Elektronikte karne kampanyası

İlk ve orta öğretim öğrencileri, dün karnelerini almanın sevincini yaşarken veliler de çocuklarını ödüllendirmek ve daha çok motive etmek adına hediye planı yapmaya başladı. Çocukların aklında ise en çok dizüstü bilgisayar, telefon, akıllı saat ve kablosuz kulaklık var. Ancak maliyet artışı, yüksek kur ve çip krizi gibi nedenlerle bu ürünlere sık sık gelen zamlar, velileri kara kara düşündürüyor. Bu durum karşısında, bazı şirketler birkaç günlüğüne özel kampanya yarışına girdi. Çocuklarınızın istekleriyle uyumlu bir hediye seçmek için çeşitli indirimler ve ekstra avantajların olduğu bu fırsatları önünüze getirdik.

Haberin Devamı

TEKNOSA: 26 Haziran’a kadar seçili Lenovo marka oyun bilgisayarları ve Acer, Asus, Honor markalı tablet ve notebook’larda yüzde 10’a varan indirimler sunuyor. Haziran ayı sonuna kadar Harman Kardon Bluetooth hoparlöre 8 bin 290 TL yerine 7 bin 499 TL’ye, Sennheiser kulak içi kulaklığa 3 bin 999 TL yerine 2 bin 399 TL’ye sahip olmak mümkün. Ayrıca 19 Haziran’a kadar Corby Smart Drone 899 TL yerine 799 TL, Playstation oyun konsolu 11 bin 999 TL yerine 9 bin 999 TL, Skyjet elektrikli katlanabilir bisiklet 16 bin 999 TL yerine 15 bin 999 TL’ye meraklılarını bekliyor.

HEPSİBURADA: Her türlü elektronik cihazdan hobi ve spordan giyime, kitaptan müzik aletlerine kadar her keseye göre binlerce ürün seçeneği sunan yerli e-ticaret platformu Hepsiburada da karne günleri kapsamında özel indirimler yaparken bazı seçili ürünlerde ‘3 al 2 öde’ gibi ekstra kampanyalar başlattı. Uzun taksit kolaylıkları ve ücretsiz kargo fırsatları da sunan platformda ‘alışveriş kredisi’ ve ‘hemen al sonra öde’ seçenekleri dikkat çekiyor.

MCDODO: Teknoloji aksesuarları alanında faaliyet gösteren şirketin mcdodo.com.tr sitesinde, haziran ayı sonuna kadar USB-C hub’lar, led ışıklı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, Bluetooth kulaklıklar, MagSafe powerbank’ler, şarj standları ve kablosuz şarj araç tutacakları yüzde 10 indirime girdi. Sitede alınan ürünleri ‘kolay iade’ seçeneği de bulunuyor.

PASAJ: 30 Haziran’a kadar iPhone’lara ve seçili Samsung telefonlara peşin fiyatına 3 taksit sunmanın yanı sıra Samsung A54 cihaz alımlarında 450 TL değerinde 3 ay kullanılabilecek olan GeForce NOW kodu hediye ediyor. Ayrıca bilgisayar ve monitörlerde ister tarifeye ek 36 aya varan taksit, ister kredi kartına 9 aya varan taksit imkanı da sunuluyor. Pasaj’da ücretsiz kargo imkanı da bulunuyor.

Haberin Devamı

İNCEHESAP: 19-25 Haziran tarihleri arasında ‘Hesaplı Haziran’ kampanyası başlatıyor. Bu kapsamda bilgisayar, telefon ve tablet gibi elektronik ürünlerde yüzde 30’a varan indirim sunan platformda 200 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı da bulunuyor. İncehesap’ta Axess kullanıcıları için 3 bin TL ve üzeri alışverişlerde 150 TL, 6 bin TL ve üzeri alışverişlerde de 300 TL chip-para da veriliyor.

HAFTANIN OLAYI

MERDİVEN ÇIKAN SÜPÜRGE

Migo Ascender, merdiven tırmanabilen robot süpürge geliştirdi. Temizlenemeyen yer bırakmayan cihaz, merdivene doğru yaklaştığında yön değiştirmiyor, bunun yerine basamağa çıkmak için gövdesini kaldıran bir çift bacak kullanıyor. İnerken de dönmek zorunda kalmadan diğer yana manevra yapıyor. Süpürgede haritalandırma yapmak için Lidar tarayıcı da bulunuyor.

Haberin Devamı

Elektronikte karne kampanyası

Sıradaki haber yükleniyor...
holder