Murat Gülderen İndirim şovu erken başladı
HABERİ PAYLAŞ

İndirim şovu erken başladı

İple çekilen kasım ayı indirimleri bu yıl erken başladı. Cep telefonu, akıllı saat, robot süpürge, kulaklık ve TV gibi yüzlerce üründe yüzde 40’ları aşan kampanya haricinde ‘bedava kargo’, ‘paylaştıkça kazan’, ‘hediye kupon’ gibi ekstra sürprizler de var. Ancak kendinizi bu kampanyalara kaptırıp bütçeyi şaşırmamak için önce ihtiyacınızı belirleyin. Bu dönemlerde dolandırıcıların da sürekli mesai yaptığını aklınızdan çıkarmayın. Emin olmadığınız yerlerden asla alışveriş yapmayın.

TRENDYOL: 8-11 Kasım tarihleri arasında ‘Süper İndirim Günleri’, 22-25 Kasım tarihleri arasında ise ‘Efsane Günler’ kampanyası başlatıyor. Ekosistemi daha da büyütmek için teknolojik altyapısını geliştiren platformda geçen kasımda 112 bin farklı satıcının 63 milyon ürünü müşterilerle buluşmuştu. Siteye anlık 2.1 milyon müşteri ziyareti ve ve 1.5 milyar toplam ziyaret gerçekleştirilmişti.

Haberin Devamı

MEDIAMARKT: ‘Şahane Kasım’ fırsatlarını başlatan MediaMarkt’ta göze çarpan ürünler ve fiyatları ise şöyle: Apple iPhone 12 64GB telefon 22.499 TL, Hoover 5 programlı bulaşık makinesi 3.999 TL, Xiaomi Mi Robot Vaccum Mop 2 Ultra robot süpürge 9.499 TL, Huawei Watch GT Runner akıllı saat 3.199 TL, JBL Go 2 bluetooth hoparlör 519 TL. Kampanya 7 Kasam’a kadar devam edecek.

TEKNOSA: Teknosa Kategori Yönetimi ve Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Cenk Yenginer, “Yılın bu özel döneminde kampanya ve avantajlarımızı genişleterek sürdürüyoruz. Kasım ayında bu sene ciroda ekim ayına göre yüzde 25, adette yüzde 20 artış öngörüyoruz. Bu yıl Dünya Kupası nedeniyle televizyon ve ses sistemi, robot süpürge, sağlıklı kızartma yapan fritözler, IT ve telekom aksesuarları, giyilebilir ürünler ve oyun bilgisayarlarında artış bekliyoruz” diye konuştu.

İndirim şovu erken başladı

İNCEHESAP: Sadece elektronik ürünler satan İncehesap.com Kurucu Ortağı Nurettin Erzen de 100’den fazla teknoloji kategorileri olduğunu kaydederek, “Kasım ayı kampanyalarına hızlı başladık. Bilgisayar, notebook, telefon, TV, kulaklık, monitör ve bilgisayar aksesuarlarında yüzde 20’ye varan indirimler sunuyoruz. Ayrıca 250 TL ve üzeri alışverişlerde de ücretsiz kargo hizmeti veriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

HEPSİBURADA: Gelenekselleşen ‘Efsane Kasım’ indirimleri hızla devam ediyor. ‘Şimdi al şubatta öde’, ‘sana özel kuponlar’, ‘Premium’da kargo bedava’ ve ‘listeni hazırla 20 bin TL’ye kadar kazan’ gibi fırsatlar hazırlayan platformda ayrıca ‘oynadıkça kazan’ sistemi de geliştirildi. Burada Hepsiburada’nın mobil uygulamasından oynanabilen ‘Tıkla Kazan’, ‘Fırsatı Çek’, ‘Kazandıran Çekiliş’ gibi oyunlarla akıllı alışveriş eğlenceli hale geliyor.

SENDEO: Koç Topluluğu’nun dağıtım ve teslimat markası Sendeo, kasım ayı e-ticaret kampanya dönemi için tüm hazırlıklarını tamamladığını açıkladı. 81 ilde 11 transfer merkezi, 16 dağıtım merkezi ve 1500 teslimat noktasıyla hizmet veren şirket, hem KOBİ’lerin hem de onların müşterilerinin dağıtım ve teslimat ihtiyaçlarına anında cevap verecek.

HAFTANIN OLAYI

KOLLARI YORMAYAN KLAVYE ÇIKTI

Çinli Angry Miao girişimi, kolları daha fazla açmayı sağlayarak yorgunluğu en aza indiren iki bölümlü klavye tasarladı. 3 farklı renkte LED aydınlatmaları olan cihaz ayrıca çok yumuşak, yumuşak ve sert olmak üzere çeşitli hissiyat kombinasyonu sunuyor. Cihazın tuşları, devre kartı ve tuş yuvaları tamamen bağımsız imal edilmiş.

Haberin Devamı

İndirim şovu erken başladı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder