Murat Gülderen Ramazan erzaklarına dijital çözümler
HABERİ PAYLAŞ

Ramazan erzaklarına dijital çözümler

Ramazan aylarında yapılan geleneksel erzak yardımları hızla dijitalleşmeye başladı. Bu yaklaşım, özellikle uzaktan çalışanlar için hem yardımın çabucak ulaşmasını sağlıyor hem de o anki ihtiyaca göre alışveriş yapılmasına imkan tanıyor. Bu destekler vergi mevzuatı çerçevesinde ‘sosyal yardım’ olarak kabul gördüğü için işverene yüzde 45’e varan vergi avantajı da sağlayabiliyor. Böylece işverenler yardım yaparken tasarruf da edebiliyor. İşte sisteme öncülük eden bazı platformlar:

Ramazan erzaklarına dijital çözümler

PLUXEE TÜRKİYE

Bir diğer hızlı Ramazan desteği çözümü de Pluxee. Bu uygulama sayesinde çalışanlar kendilerine sağlanan bakiye ile 25 bini aşkın mağazadan ihtiyaçlarına yönelik alışveriş yapabiliyorlar. Pluxee Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Hekimoğlu, “Çalışanlar Ramazan yardım bakiyesini ister gıda, ister giyim, isterse e-ticaret sitelerinde online ve fiziki şekilde harcayabiliyor” dedi.

Haberin Devamı

Ramazan erzaklarına dijital çözümler

MULTIGIFT

Bu kart ile çalışanlarınıza marketten giyime, ev ve yaşam ürünlerinden teknolojiye kadar 20 bini aşkın noktada diledikleri gibi alışveriş yapabilme imkanı tanıyabiliyorsunuz. Multinet Up Satış Genel Müdür Yardımcısı Didem Kuş, “MultiGift’e gelen talep son 2 yılda 3 kat arttı. Geçtiğimiz yıllarda büyük ölçekli şirketlere mahsus görülen birçok uygulama artık KOBİ’ler ve mikro şirketler arasında da oldukça yaygınlaştı” dedi.

Ramazan erzaklarına dijital çözümler

MOMENTO

Ödüllendirme sistemi Momento’nun ‘Dijital Erzak’ çözümü ile de çalışanlar kendilerine verilen kodu sisteme girerek marketten giyime, çocuk ürünlerinden elektroniğe kadar binlerce ürüne sahip olabiliyorlar. Bu çalışanlara özgür bir tercih şansı tanırken, şirketleri de operasyonel maliyetten kurtarıyor. Momento’nun Satış ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emrah Gövenç, “Geçen yıl 230 bin çalışana Dijital Erzak sunulmuştu” dedi.

Ramazan erzaklarına dijital çözümler

TICKET COMPLIMENTS

Market ve hediye kartı ile giyimden kozmetiğe, küçük ev aletlerinden elektroniğe erzak yardımına kadar seçkin markaların binlerce satış noktasından çalışanlarınıza kendi ihtiyaçlarına göre alışveriş imkanı sunabilirsiniz. Dijital ve fiziksel kart seçenekleri de olan bu kartlar sayesinde işverenler ürünleri çalışanlarına ulaştırmak için ekstra operasyonel maliyetin de önüne geçmiş oluyorlar.

Haberin Devamı

Ramazan erzaklarına dijital çözümler

SETCARD GIFT

Ramazan yardımlarını 81 ilde 80 bini aşkın noktada harcama yapabilme imkanı sunuyor. Gıda, giyim ve elektronik kategorlerinde geçerli olan bu kartın da mobil uygulaması ile fiziki kartlara ihtiyaç duymadan QR kod ile ödeme yapılabiliyor. Setcard Yemek Kartı ile online olarak yemek siparişi ve market alışverişleri de yapılabiliyor.

TEKNO TURU

Ramazan erzaklarına dijital çözümler

ASELSAN’ın milli imkanlarla geliştirdiği ‘Mobil Dijital Röntgen Cihazı’, ilk kez Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kullanıma alındı. Cihaz, radyoloji ünitesine gidemeyecek hastalara büyük bir kolaylık sağlayacak.

Ramazan erzaklarına dijital çözümler

Londra merkezli Nothing’in yeni telefonu Nothing Phone (2a) Türkiye’de 19.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 20 GB’a kadar genişleyen RAM ile eşleşen 8 çekirdekli işlemciye sahip cihazda çift 50 MP arka kamera yer alıyor.

Haberin Devamı

Ramazan erzaklarına dijital çözümler

Dijital dönüşüm şirketi Commencis, altı hafta sürecek Future Commencer Yaz Stajı Programı’na yazılım mühendisliği, ürün geliştirme, test mühendisliği ve bulut bilişim alanlarında başvuru almaya başladı. Başvurular 22 Mart’a kadar www.commencis. com/future-commencer-internshipprogram- 2024/ adresinden yapılıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder