Murat Gülderen Z Kuşağı pikaplar
HABERİ PAYLAŞ

Z Kuşağı pikaplar

Nostaljiye ve analog ses kalitesine duyulan özlem, eski plak ve pikap kültürünü yeniden canlandırdı. Teknoloji devleri, klasik tasarımdan ödün vermeden geleneksel plakçaların dokusuna kablosuz bağlantı seçenekleri, USB çıkışları ve dijital ses düzeltme sistemleri işleyerek bu müzik keyfini genç kuşaklara da aşılamaya başladı. Öyle ki plak dinleme deneyimleri sosyal medyada paylaşılan önemli aktiviteler arasına girdi. Güçlü okuma hızı sunmasının yanında çağın tüm teknolojik taleplerini karşılayan ve her bütçeye uygun yeni nesil pikapları sizler için araştırdık.

Haberin Devamı

Z Kuşağı pikaplar

ION SUPERIOR LP:

Bu ahşap ve kuvvetli amfilerle desteklenmiş hoparlöre sahip pikap, plak ile birlikte aynı zamanda kaset ve CD de çalabiliyor. Cihaz sahip olduğu USB port ile bilgisayar bağlantısına gerek duymadan plak ve kasetleri dijital formata da çevirebiliyor. Bluetooth bağlantısı sayesinde akıllı cihazlar ile de bağlantı kurabilen cihazın fiyatı 6.899 TL.

Z Kuşağı pikaplar

MIKADO NOSTALGIA:

İki dahili sterio hoparlörü olan bu ahşap cihaz da taş plak dahil tüm plak çeşitlerini, kasetleri ve CD’leri çalabiliyor. Çalan müziği USB belleğe de kaydedebilen cihaz aynı zamanda Bluetooth özelliğine ve radyoya da sahip. Ayarlanabilir üç farklı çalma hızı olan cihazın kulaklık girişi de bulunuyor. Fiyatı 7.499 TL.

Z Kuşağı pikaplar

CROWNWELL:

Özel çanta entegreli bu yeni nesil elektronik pikap modeli de tamamen ahşaptan üretildi. Dış bölümü suni deri kaplama olan 35 santimlik cihazın Bluetooth ve hoparlör girişi bulunuyor. 33, 45 ve 78’lik taş ve plastik plak çalabilen pikabın fiyatı ise 6.660 TL.

Z Kuşağı pikaplar

LENCO TT34:

Şık ve kullanışlı yuvarlak ahşap kasaya bağlı cihazı, yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Yarı otomatik mekanizma ve seramik gövdeli iğneye sahip pikap, aynı zamanda otomatik dönüş ve otomatik stop özellikleriyle geldi. Dahili hoparlörleri ile sesi pürüzsüz sunan pikapınızı USB bağlantı noktasını kullanarak bilgisayarınıza bağlayabilir ve plaklarınızı dijital sese dönüştürebilirsiniz. Bekleme modu da olan cihazın fiyatı 12.257 TL.

Z Kuşağı pikaplar

MIDEX MTX101BK:

Bluetooth’lu ve dahili sterio hoparlörlü bu retro plakçalar da 3 devirli çalışabiliyor. Tek şarjda yaklaşık 40 saatlik kullanım sunan cihaz, yine pikaptan çalan şarkıyı bilgisayara kaydedebiliyor. Özel bir iğne teknolojisine ve kulaklık girişine de sahip bu cihazın fiyatı ise 1.400 TL.

Haberin Devamı

GDL RETRO TR-W281:

Radyo, Bluetooth hoparlör ve USB bağlantılarına sahip ahşap cihaz, asansör sistemi kol ile manuel de durdurulabiliyor. Tüm plakları çalabilen cihazda kulaklık çıkışına ek olarak line out çıkışı bulunuyor. Fiyatı 3.699 TL.

TEKNO TURU

* iPhone 15 ve 15 Pro serisi Türkiye’de ön siparişe açıldı. iPhone 15 modeli 49.999, 15 Plus 56.999, 15 Pro 64.999, 15 Pro Max ise 76.999 TL’den başlıyor. Bu serinin en pahalı telefonu ise 84.999 TL.

* Elon Musk, eylül ayında Tesla satın alan kişiler için özel bir çekiliş kampanyası başlattı. Şu an ABD’de geçerli olan kampanyaya göre bir arkadaşını Tesla almaya ikna eden araç sahipleri, ‘Model 3 Performance’ kazanma şansı yakalıyor.

* Araziye özel Rawrr Mantis adlı elektrikli motosiklet geliştirildi. Tasarımının arkasında altı kez Güney Afrika Motokros Şampiyonu Caleb Tennant’ın yer aldığı motosiklet, 120 KM’ye kadar sürüş menzili sunuyor. Motorda Bluetooth özelliği de var.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder