Osman Şenher Aslan zorlanıyor
HABERİ PAYLAŞ

Aslan zorlanıyor

Haberin Devamı

Panathinaikos maçından sonra Galatasaray’da neler oldu bilemiyorum. Kasımpaşa karşılaşmasının sonlarına doğru golü bulup, farka gitti. Eskişehir sınavında rakip çok dirençliydi, iyi de kapandı. Galatasaray bu maçta da çok zorlandı, puan kaybetti. Dün gece ise Sturm Graz, Galatasaray’dan 10 gömlek daha kalitesiz takım. Ama iyi mücadelede eden, kapanan bir rakip. Cim Bom yine zorlandı, hatta diyebilirim ki, beraberliği bile zor kurtardı.

Kötü oynarsın, kazanırsın. Ama Galatasaray’ın yıldızları her hafta ileriye gideceğine, daha yıldızlaşacağına tam tersi oluyor. Tempoları düşüp, hatta 90 dakikayı çıkartamıyor diyebiliriz. Keita, Elano, Baros, Arda dörtlüsü dün gece sahada yok gibiydi. İçlerinde bir tek Arda çok gayret etti Galatasaray galip gelsin diye. Bir golünü, bir penaltısını teknik direktör Rijkaard’ın hemşerisi Hollandalı hakem vermedi. Ama Baros, Elano ve Keita kötü günlerindeydiler.

Sonradan oyuna giren Kewell da bu üçlüye ayak uydurdu. Orta sahada Mehmet Topal çok savruk. Ayağından bir tek düzgün top çıkmadı. Ayhan ise uzun bir sakatlık dönemi geçirdi, kondisyonu yetersiz. Sabri bir bakıyorsunuz harika, koşuyor, iyi pas veriyor, ama bir pozisyon sonra zırvalıyor. Standardı yok. Yani işin doğrusu 2 hafta önceki Galatasaray, ileriye gideceğine geriye gidiyor. Takımda sıkıntı var. Forvet-orta saha ahenginin akordu bozulmuş.

Rijkaard’ın birşeyler yapması lazım. Futbolcuların da biraz daha kendilerine bakmaları gerektiğini düşünüyorum. Bizler kampa girmeden direkt maça çıkmaya alışık bir millet değiliz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder