Osman Şenher Can havliyle
HABERİ PAYLAŞ

Can havliyle

Dün gece Eskişehir karşısındaki Galatasaray bu sezonun en iyi futbolunu oynadı. Futbolcular Avrupa Ligi’nden elendikleri, ligde üst üste mağlubiyetler aldıkları için artık bu maçta da kaybedilecek puanların faturasının çok ağır olacağını iyi hesaplamış. Takım kaptanı Arda Turan harika bir futbol oynadı. Arkadaşlarını çok iyi organize etti. Skora direk etki eden 2 hareketiyle galibiyetin mimarı oldu.

Galatasaray çok mu iyi? Hayır, çünkü karşısında çok hata yapan bir Eskişehirspor vardı. Geçen seneki görüntülerinden çok uzaktaydılar. Gol yollarında etkisiz kaldılar, defansta inanılmaz hatalar yaptılar. Başta Arda olmak üzere daha sonra da Baros bunları çok iyi değerlendirdi. Bu futbolu devam ettirebilirler mi diye sorarsanız zor derim. Galatasaray’ın transfere ihtiyacı var. Yönetim bir türlü iyi futbolcu transferi gerçekleştiremiyor. Bir yerde tıkandılar, ama nerde onu bilemiyorum. Cana veya Pino gibi transferler yapılacaksa zaten yapmasınlar.

Haberin Devamı

Böyle sıradan futbolculara verilen eurolara yazık. Sol bekte sorun devam ediyor. Hakan formsuz bir sezon geçiriyor. Yerine giren Serkan Kurtuluş, Hakan’dan daha kötü. Sağda Ali Turan can havliyle oynuyor. İyi de mücadele ediyor ama çok top kaybıyla oynuyor. Orta sahanın bütün yükünü Ayhan ve Mustafa Sarp çekiyor. Bu futbolcular ne kadar dayanır onu bilemiyorum. Sonuçta dün gece istekli futboluyla galip gelen Aslan rahat bir nefes aldı. Önümüzdeki hafta milli maçlar sebebiyle takım dinlenecek. Belki de bu arada toparlanırlar da özlenen futbolu oynayabilirler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder