Osman Şenher Galatasaray tatsız
HABERİ PAYLAŞ

Galatasaray tatsız

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, dünyanın en iyi üç hocasından bir tanesi. Futbolcular desen Türkiye üstü bir kadro. Ortaya konulan futbola baktığınız zaman gerçekten çok kötü. Cim Bom’un bunca iyi yıldızı olmasına rağmen bütün yük Arda ve Servet’e biniyor. Arda bir sakatlık yaşasa Galatasaray yandı. Gol atmasını bırakın, gol pozisyonuna bile girmesi mümkün değil. Herhalde Rijkaard, bu kadar kötü görüntü veren Galatasaray’ı düzeltecek. İnsan üzülüyor; neye biliyor musunuz?

Taraftara. Yönetim çok büyük fedakarlık ve uğraş vererek iyi futbolcular transfer etti. Zaten kadro iyiydi. Şimdi bakıyoruz bu transferler yabancılık çekiyor. Dilerim, alışma dönemi uzun sürmez. Ama dün geceki görüntü ile işlerinin kolay olduğunu düşünmüyorum. Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, mutevazı bir takım kurmuş. İyi de kondisyon yüklemiş. Bir de Galatasaray’ın gönderdiği Necati Ateş diye yıldızları var. Mükemmel demiyeceğim, ama oynayabilecekleri en güzel futbolu sergiliyorlar. Hele Necati’nin attığı bir gol var ki uzun süredir Süper Lig’de böyle güzel bir gol görmedim. Galatasaray yönetimi, keşke Lincoln’e bu Necati’yi feda etmeseydi.

Haberin Devamı

Galatasaray’a çok yararlı olurdu. Sabri ve Keita bir an önce düzelip, takıma katılmazlarsa Galatasaray daha çok yenilgiler alır, puanlar kaybeder. Hafta sonu oynanacak Kayserispor maçında futbolcular tempoyu yükseltmeli. Aksi takdirde korkarım kötü bir darbe yerler. Santrfor Jo yalnız kalıyor, çok iyi futbolcu olmasına rağmen rakip stoperler karşısında kaybolur gider. Rijkaard’ın, sisteme de bir çözüm bulması lazım. Arda, bir maç kurtarır, iki maç kurtarır o da bir yerde “Eller yukarı” der.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder