Osman Şenher Kepenk kapandı
HABERİ PAYLAŞ

Kepenk kapandı

Galatasaray Süper Lig’de bu sezonu ya üçüncü ya dördüncü kapatacak. Ligin şampiyonu da ya Fenerbahçe ya da Bursaspor olacak. Dün gündüz seansında Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’yı yenmesi, Galatasaray’ı da Bursaspor’u da hırslandırmış. Müthiş bir maç oldu. Aykut ve İvankov kalelerinde devleşti. Top bir Galatasaray kalesinde bir Bursaspor kalesinde gitti geldi.

Tribündekiler keyifli bir maç seyretti. İki takım futbolcuları da kapasitelerini sonuna kadar kullandı. Bursaspor kanadından baktığımız zaman Ertuğrul Sağlam ve futbolcularına saygı duymak lazım. Şu anda hala şampiyonluk şansları devam ediyor. Galatasaray açısından baktığımız zaman ise çok kötü bir sezon geçirdiler. Başkan Adnan Polat önümüzdeki sezon teknik direktör Rijkaard’la devam edeceklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Polat’a tavsiyem olacak; bu muhteşem kadroyu Rijkaard perişan etti. Galatasaray’a hiçbir katkısı olmadı. Önümüzdeki sezon Rijkaard’ın takımı şampiyon yapması için başta İbrahimoviç, Xavi, İniesta, Messi, Pedro gibi yıldızları mutlaka transfer etmesi lazım. Bunu yönetim olarak yapamayacaksa bu kadroyu 1-2 futbolcuyla takviye edip Rijkaard devam edecekse, gelecek sezonun da bu sezondan farklı olacağını pek düşünmüyorum.

Son lafım da yönetime; isim olarak iyi futbolcular transfer ettiniz. Ama bu futbolcuları kontrol altında tutamadınız. Çoğu Türkiye’yi ve Galatasaray’ı çiftlik zannetti. Paralarını aldılar, güzel hayat yaşadılar, Galatasaray’a hiçbir şey vermediler. Başkan Adnan Polat kılıcını zamanında çekseydi, Aziz Yıldırım gibi yapabilseydi Galatasaray en az 10 puan farkla şampiyon olurdu. Ama yapamadı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder