Osman Şenher Schuster'in disiplini
HABERİ PAYLAŞ

Schuster'in disiplini

Vikingur, Beşiktaş’a rakip olacak bir takım değildi. İki ekip arasında çok büyük kalite farkı var. İlk maçta Beşiktaş 3 gol atıp turu İstanbul’da geçti. Dün geceki maç bizler için formaliteden başka bir anlam taşımıyordu. Ama futbolcular için çok farklıydı. Schuster kafasındaki takımı şu ana kadar tam olarak kurmadı. Bunun için de değişik futbolcular deniyor. Ekrem’i ilk defa ciddi bir maçta izledi.

Zapotocny, Uğur İnceman gibi futbolcular hakkında karar vermek için Schuster’in de zamana ihtiyacı var. Futbolcular bunun bilincinde olunca son derece disiplinli oynuyor. Hepsi hırslı, oyundan düşmüyorlar. Bu rekabet de bu sezon Beşiktaş’ı çok yukarılara taşıyabilir. Nihat, bu sezon için Kartal’ın en büyük transferi. Quaresma alışma döneminde olmasına rağmen top cambazı. Delgado ise ön liberoda oynamasına rağmen takımda kalabilmek için kendini yırtıyor.

Haberin Devamı

Her şey bir yana Beşiktaş’ın iyi bir kadrosu olmasına rağmen Bobo ve Nobre ile ligi tamamlamaları mümkün değil. İleride topu tutan, rakibi dağıtacak bir santrfora ihtiyaçları var. Bobo gol atıyor ama duvar görevini yapamıyor. Transfer edilmek istenen Guti’nin yerinde oynayacak takımda bir sürü futbolcu var. Yabancı hakkını Guti yerine iyi bir santrforda kullanırlarsa Beşiktaş için daha iyi olur. Gol yollarındaki sıkıntı bir anda biter, takımın havası da değişir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder