Osman Şenher Sıkıntı var
HABERİ PAYLAŞ

Sıkıntı var

Galatasaray Belgrad karşısında ortaya koyduğu futbolla nereye kadar gider? Rijkaard geçen sezon Türkiye’yi tanımıyor diyorduk. Peki bu sezon? Yapılan transferler, elindeki kadro sezon sonu Galatasaray’ı hedeflerine ulaştırabilir mi? Bunun hesabını yönetimden daha çok Hollandalı hocanın yapması gerekir. Keita gönderildi, sebebi ise disiplinsizliğiymiş. Yerine aynı bölge için Serdar Özkan ve Pino alındı. Peki bu iki futbolcu Keita’nın görevini yapabilecekler mi? Şu an için zor görünüyor. Orta sahada Mustafa Sarp, Ayhan ve Barış...

Haberin Devamı

Çocuklar ölesiye mücadele ediyor. Peki bu mücadele yeterli mi? Hayır. Sol bekte Hakan Balta, sağ bekte Sabri... Onlar da hazır değil. Santrfor Mehmet Batdal’a gelince; çocuk iyi niyetli. Topu takip edişi, kafa vuruşları da iyi. Ancak iyi bir santrfor olması için çok zamana ihtiyacı var. Sakın kimse Mehmet Batdal’ı suçlamasın. Dün gece çok gol kaçırdı. Ama beraberliğin suçlusu kesinlikle Mehmet Batdal değil.

Defans uyumsuz. Neill ve Servet’in eksiği çok. Yenilen ikinci golde rakibe öyle bir kafa vurdurdular ki evlere şenlik. Takımda Arda’yı bir kenara ayırıyorum. Hakikaten büyük kaptan. Bu sezona çok iyi başladı. Fenerbahçe maçında olduğu gibi iyi futbol oynayıp 2 de gol attı. Sonuçta panik yapmaya gerek yok. Bu Belgrad’ı Galatasaray deplasmanda yener, turu atlayacak skoru elde eder. Benim derdim yeni transferler ve Rijkaard’ın bir an önce bu takımı toparlaması.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder