Öykü Badur Protestolar arasında defileler sürüyor
HABERİ PAYLAŞ

Protestolar arasında defileler sürüyor

Merakla beklenen ‘Barbie’ filmi 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona girecek. Gişede büyük bir başarı yakalaması beklenen filmin başrolünde Margot Robbie ve Ryan Gosling yer alıyor. Uzun süredir Robbie yer aldığı organizasyonlarda pembe renkli tasarımlar tercih ediyor. Puantiyeli pembe Valentino elbisesi, Chanel, Prada ve Moschino takımları Robbie’yi etkinliklerde ön plana taşıyor.

Robbie, 30 Haziran’da Sidney’de düzenlenen ‘Barbie’ etkinliğinde de parlak metalik bir Versace tasarımı vintage elbise tercih etti. Seul’deki Barbie prömiyerinde ise yine favori markası Versace bir takım, şapka, stiletto, mini bir çanta ve ışıltılı pembe telefonuyla yer aldı. Basın etkinliğindeki ikinci tasarım elbise ise Barbie’nin ışıltılı hayatını yansıtıyordu.

Zamanı geri alabilseydi, sanırım Barbie 1980’lere giderdi. Filmle beraber sokakların pembeye bürünmesine hazır mıyız?

Defileler şart mıydı?
Paris’te 17 yaşındaki Nahel M. isimli bir gencin polis tarafından öldürülmesinin yol açtığı olaylar devam ederken, Fransız başkentindeki haute couture defileleri her zamanki gibi sürüyor.

Haberin Devamı

Haute couture koleksiyonları, Fransız modasının en seçkin kolu. Şehirde yaşananlardan rahatsız olmadan ilerlemeleri, belki de Fransa’daki durumun temelini oluşturan kutuplaşmanın bir yansıması. Yaşananları kabul ederek erkek giyim defilesini iptal eden tek marka Celine oldu.

Tasarımcı Hedi Slimane sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Fransa ve başkenti yaslı ve yara bere içindeyken Paris’te defile yapmak, sadece benim açımdan düşüncesiz ve tamamen yersiz görünüyor” dedi. Defileler 6 Temmuz 2023 tarihinde sona erecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder