Pink Freud Dizi & Flört Paralelliği
HABERİ PAYLAŞ

Dizi & Flört Paralelliği

Bu sene 2. ya da 3. sezonunu izlediğim hiçbir diziden tat alamıyorum. Ufak Tefek Cinayetler, Avlu, İstanbullu Gelin gibi takip ettiğim dizilerin hepsini bitse de gitsek modunda izliyorum.

Başlarda güzel olan ilişkinden sonlarda korkunç bir hâl alsa da vazgeçemezsin, bi’ gün düzeleceği umuduyla devam edersin ya, o moddayım. Yeni bi’ flörtün gelip aklımı çelmesi gibi, yeni başlayan dizileri umut içinde bekliyorum.

Yeni Nesil Ebeveynlik

40’ı çıkmamış bebeğe Instagram hesabı açanı görmüştüm de, doğduğu gün açılanını ilk kez gördüm Gizem & Hakan Hatipoğlu çiftinde. Bebeğin ağzından yazıp kendilerine iltifat etmeleri mi, bebeğe hesap açıp yüzünü emojiyle kapatmaları mı daha absürt bilemiyorum.

Haberin Devamı

Dizi & Flört Paralelliği

Madem nazarımızın değeceğinden bu kadar korkuluyor, e paylaşma!? Neyse ki Apple’dan bu tür ana babalar için nazarsavar bir nazar boncuğu emojisi geliyor önümüzdeki günlerde. Yavrınızın göbek bağına, yüzüne, gözüne her yerine emoji iliştirip kem gözlerimizden saklayabilirsiniz.

Size kaldı Halloween

Böyle apartmanın emekli ve huysuz yöneticisi gibi her şeye söyleniyor olmak istemem ama önümüz malum Halloween, yani Cadılar Bayramı. Sanki ülke yeterince sirke benzemiyormuş gibi giyinip kuşanıp parti parti eğlence arayışını çok yersiz buluyorum. Bize mi kaldı Halloween kutlamak!

Aynaya baksa şeytanın yeryüzündeki sureti olacak kötülükteki tipler kendilerini makyajla çirkinleştirip korkunçlaştırmaya çalışıyor. Tatlım senin kostüme ihtiyacın yok, Halloween’e kendin olarak git!

ŞIK

Karşıdan karşıya geçme videolarının resmi başkanı Nesrin Cavadzade’yi otururken yakalayınca hemen haftanın şıkı seçeyim dedim. Cannes’da giydiği bütün kıyafetleri beğendim ama özellikle Fransız sahillerinde mavi takımıyla içimi ısıttı. Yürürken de, otururken de havalı hatun, yapacak bir şey yok.

Dizi & Flört Paralelliği

RÜKÜŞ

Burcu Biricik’in yüzü olduğu markanın tanıtım gecesinde sahnede Dilan Çıtak vardı. Genç ve alternatif bir ses olarak ona uygun giyinmiş ama o kazak, o deri pantolon, o saç beni çok yordu! Friends dizisindeki Ross’un üzerine yapışan deri pantolon sahnelerini hatırladım. Dilan’ın saçı o kadar ihtişamlı, o kadar ön planda ki, dümdüz siyah bir elbise giyip çıksa durum ancak dengelenir gibi.

Haberin Devamı

Dizi & Flört Paralelliği

Sıradaki haber yükleniyor...
holder