Pink Freud Yalıda yılın daveti
HABERİ PAYLAŞ

Yalıda yılın daveti

"Tuvana hanım sizi yalısındaki davette görmek ister" cümlesini duyunca sanki sabah İski'de kuyruk bekleyen ben değilmişim gibi giyinip kuşanıp gittim. Tuvana Büyükçınar işbirliğiyle hazırlanan koleksiyonun tanıtım gecesi ünlülerle dolu bi’ mezuniyet balosu gibiydi.

Yalıda yılın daveti

Gruplaşmalar, göz devirmeler, piştilerden kaçınmak için verilen yüksek efor geceye damga vurdu. Notlarım şöyle:

■ Herkesin sabah ya seti ya çekimi, en olmadı uçağı var, herkes erkenden kaçma peşinde.

■ Şebnem Dönmez gece üç şarkı söyledi, yeni bir Defne Samyeli mi doğuyor?

Haberin Devamı

■ Şeyma Subaşı gerçekten innnnncecik. Asmalı Konak Dicle bakışlarımla benim nazarım değmediyse kimsenin değemez.

■ Konuşma yapılırken Trendyol'un kurucusu Demet Mutlu kendisini “Ben Trendyol'dan Demet" diye tanıttı. Egolarını aldırmak böyle bi’ şey sanırım ben olsam kesin araya sıkıştırırdım bu kadar yalın tanıtamazdım kendimi.

Little minik detone

Aleyna Tilki'nin Dua Lipa'nın şarkısını söylerken İngilizce kısımları söyleyip, azıcık da detone olmasına güldük eğlendik ama öyle yorumlar gördüm ki, bu kadar kıskançlıktan kudurulmaz. Milano'da pijamalarıyla yürüdüğü görüntüleri yayınlayıp "Hani dünyaca ünlüydü, kimse dönüp bakmıyor?" dendiğine bile şahit oldum. Acaba Avrupa'da kimse kimseye kınayıcı bakışlar atmadığı, kimse kimsenin özgür ve rahat hareketlerini kısıtlamadığı için dönüp bakmıyor olabilirler mi? Kızı kıskanacaksak da destekli kıskanıp sallayalım.

Yalıda yılın daveti

Deniz'e her yer Burning Man

Deniz Akkaya'nın senelerdir koruduğu iddialı stilini seviyorum ama bu görüntüsüne bakarken ben yoruldum! Sürekli Burning Man'e gidiyor gibi giyinmeyi seviyor biliyorum fakat o burnundaki aksesuarla nasıl yemek yedi, nasıl su içti, ağırlık yapmadı mı, boynu ağrımadı mı? Kafamda deli sorular…

TUBA ÜNSAL / ŞIK

Giyim kuşam konusunu Tuba Ünsal biliyor arkadaş! Bazen aşırıya kaçsa da hepimizin giyemeyeceği şeyler giyip kendisine yakıştırmayı biliyor. Aşırı abiye ve parıltılı bi’ elbise üzerine siyah spor ceket giyip kötü görünmeyen yegane isim sanırım. Bu tezat kombini çok sevdim ama anca evde giymeye cesaret edebilirim.

Haberin Devamı

Yalıda yılın daveti

BEREN SAAT / RÜKÜŞ

Beren seni çok seviyorum ama bu ne hal! Hani dolabında yazlık kışlık ayırırken hiç giymediğin ama atmaya da kıyamadığın şeyler olur ya, hepsini son bi’ kere giyeyim diye üzerine geçirmiş gibi. Gece yatarken giyilecek bi’ tişört, leopar tayt, tiki kızların bile artık giymediği Ugg botlar. Hayır Kenan'ı da kendine benzetiyor git gide. Acil düz tişört, düz bi’ tayta geç Bero’m, Bihter’im.

Yalıda yılın daveti

Sıradaki haber yükleniyor...
holder