Pop Bizde - Kaan Ölker Albüm hazırlığı
HABERİ PAYLAŞ

Albüm hazırlığı

Sibel Can, 4 yıl aradan sonra yeni bir albüm için kolları sıvadı. Seçtiği şarkıları, uzun yıllardır birlikte çalıştığı aranjörler Emre Moğulkoç ve Volga Tamöz ile stüdyoda kaydetmeye başladı. Albümde genç yeteneklerin şarkılarına da yer vereceği öğrenildi.

HİT ARIYOR

Son olarak 5 yıl önce albüm yayınlayan ve uzun süredir müzik çalışmalarına ara veren İzel, sıkı bir kampa girdi. Diyet yapıp, kilo vermeye başlayan İzel’in yeni bir şarkı arayışında olduğunu öğrendim. Birçok müzisyenin kapısını çaldığı ama henüz istediği şarkıyı bulamadığı söyleniyor.

Haberin Devamı

SAHNE YASAĞI

Geçtiğimiz günlerde omzundan ameliyat olan Ajda Pekkan’a doktoru sahne yasağı koydu. Süperstar şubat ve mart ayındaki konserlerini iptal etti. Nisanda sahnelere geri dönene kadar evinde dinlenmeye devam edecek.

‘YORULDUĞUMA DEĞMEDİ’

Geçenlerde Bülent Ersoy’la konuştum. ‘Dünya Güzellerim Masada’ programından neden ayrıldığını anlattı. Çekimlerin uzun saatler sürmesi ve istediği rakamı alamaması Diva’yı kızdırmış. Şirketle anlaşmasını sonlandıran Ersoy “Bu kadar yorulduğuma değmedi” dedi.

GİTAR SİHİRBAZI

40-50 yaş civarı herkes 80’lerde metal-hard rock esintisinden etkilenmiştir diye düşünüyorum. O dönemin starlarından, İsveçli gitarist Yngwie Malmsteen 6 Temmuz’da Harbiye Açık Hava’da konser verecek. 20 yıl önce İstanbul’da sevenleriyle buluşan Malmsteen bunca yıl sonra tekrar şehrimize geliyor. Time dergisi tarafından tüm zamanların en iyi 10 elektro gitaristi listesine giren gitar sihirbazı Malmsteen’in şovu kaçmaz.

PERA FİLMİ

Geçen salı Soho House’un şık sinemasında bir kısa film izledim. Yönetmenliğini Serra Duran Paralı’nın yaptığı ve 484’ün yaratıcı ekibi tarafından hayata vitruta için geçirilen ‘Quintet of Quirks’ (Tuhaflıklar Beşlisi) kısa ama etkileyici. Film, Beyoğlu’ndaki bir mağazadaki günlük yaşamı baz alarak, topluluk olma ve arkadaşlık kavramlarına dair bir bakış sunuyor. Film pazartesi günü vitruta’nın sosyal medya hesaplarından izlenebilecek.

BİR TAT BİR KOKU

Kilian parfümlerinin yaratıcısı Kilian Hennessy 18. yüzyıldan beri alkollü içki üreten efsane bir aileden geliyor. Ama o genç yaşta parfümlerin cazibesine kapılıp aile işini bir kenara bırakmış ve kendi imparatorluğunu kurmuş. Önceki akşam Galataport’taki Frankie’de Kilian parfümlerinden esinlenerek yapılan kokteyllerin tadımına katıldım. İnanılmaz bir deneyimdi dersem abartmış sayılmam. Gerçekten her kokteyl, ilham aldığı parfüme çok yakın bir koku taşıyordu. Seçilen yemekler de büyük bir uyum içindeydi. Kilian’ın kokteyllerini Frankie’de tadabilirsiniz. Kilian Hennesy’ye bu tatlı deneyim için İstanbul’dan teşekkürlerimi yolluyorum.

Haberin Devamı

LEZZET AŞKI

Türk mutfağının dünyada hak ettiği yere gelmesini sağlamak amacıyla 35 yıldır çalışan Metro Türkiye; 14 Şubat Sevgililer Günü’nü özel bir etkinlikle kutladı. Urla’da ‘Şefin Malzeme Aşkı’ konseptiyle Michelin Yıldızlı Vino Locale’de Şef Ozan Kumbasar imzasını taşıyan yaratıcı ve özgün lezzetler sunuldu. Ozan Şef ve geçen yıl Michelin sömeliye ödülünü alan eşi Seray Kumbasar’ın sıcak ev sahipliğinde katılımcılar gastronomik bir deneyim yaşadı.

Haberin Devamı

CAZ GECELERİ

İstanbul gerçekten de kıtaların buluştuğu bir şehir. Size kendinizi Orta Doğu’da da hissettirebilir, Avrupa’nın göbeğinde de. Karaköy’deki The Peninsula Istanbul’a her gittiğimde ben kendimi Avrupa’da hissediyorum. Çünkü aldığım hizmet ve otelin sundukları çok medeni. Bir süredir cuma cumartesi akşamları The Lobby adlı restoranında caz geceleri gerçekleşiyor. Biz şahane yemekler ve kokteyller eşliğinde Berna Çiçeksever ve orkestrasını dinledik. Kendinizi iyi hissetmek için yapılacak en güzel şeylerden biri. Dün akşam Kerem Görsev Trio vardı. Bu akşam Dilek Sert Erdoğan Band.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder