Pop Bizde - Kaan Ölker Hack'lendi
HABERİ PAYLAŞ

Murat Dalkılıç’ın YouTube hesabı hack’lendi. Murat Dalkılıç ve ekibi uzun süre uğraşmalarına rağmen hesabı kurtaramadı. Dalkılıç, yeni şarkısı ‘İntihar Süsü’nü kendi YouTube kanalından yükleyemedi.

PRODÜKTÖR OLDU

Hande Ünsal, kendi müzik şirketini kurdu. İlk prodüktörlük yapacağı isim yakın dostu Aydın Kurtoğlu. Kurtoğlu’nun yeni projesi Ünsal Müzik etiketiyle çıkacak.

 

 

TERS KÖŞE PROJE

Arabesk müziğin sevilen ismi Yaşar İpek, yeni projesinde ters köşe yapacak. Simge’nin ‘Sevmek Yüzünden’ şarkısını kendine has yorumuyla dinleyicilerle buluşturacak.

Haberin Devamı

BABASININ YOLUNDA

Mustafa Sandal’ın büyük oğlu Yaman Sandal (16) şarkıcı oldu. Babasının izinden giden Yaman Sandal’ın ilk projesi ‘Seni Beklemede’ babasının müzik şirketinden ‘Yamo’ ismiyle yayınlandı.

‘KENDİMİ EVİMDE HİSSEDİYORUM’

Şerife şu anda New York’un en şirin şehirlerinden Syracuse’daki SUNY Upstate Medical University’de doçent. Alanı olan bilim felsefesi ve biyoetikte dünyaca ünlü bir isim. Dördüncü kitabını bitirmek üzere olan Şerife Tekin, ODTÜ’de İktisat ve Felsefe okuduktan sonra yüksek lisans ve doktorasını Kanada’da tam burs alarak yaptı. Ardından Kanada ve ABD’nin ünlü üniversitelerinde araştırmalar yapıp ders verdi. Geçen eylülde eşi Jake ile Syracuse’a taşınarak SUNY’deki görevine başladı. Tıp öğrencilerine ders veriyor, araştırma ve etik danışmanlığı yapıyor. Doktorların cevaplayamadığı etik sorulara felsefi yaklaşımla hasta haklarını koruyacak şekilde yanıt buluyor. Bence işinin en heyecan verici yanı da bu. Şerife “New York’ta kendimi evimde hissediyorum. Çünkü burası dünyanın buluşma noktası” diyor.

BAŞARI HİKAYELERİ

New York’ta çok Türk var. Yıllardır burada olanlar, yeni göçüp gelenler… Brooklyn Türkleri, Queens Türkleri ve Manhattan Türkleri. Bazıları da New York eyaletinin diğer şehirlerine dağılmış durumda. Hepsi de çok başarılı. Aynı zamanda arkadaşım olan ve başarı hikayelerine imza atan üç New Yorklu ile konuştum…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder