Pop Bizde - Kaan Ölker Konukları belli oldu
HABERİ PAYLAŞ

Konukları belli oldu

Ajda Pekkan 12 Haziran’da ‘Ajda ve Arkadaşları’ konseptiyle Beşiktaş Stadyumu’nda Selda Bağcan, Kenan Doğulu, Nilüfer, Sıla, Cem Adrian ile konser vereceğini duyurmuştu. Bu kadroya Hande Yener de dahil oldu. Yıllardır sahneye çıkmayan Sezen Aksu’nun bu ekibe katılıp katılmayacağı merak konusu oldu.

Konukları belli oldu

BÜYÜK ŞOV

Sefo, 10 Mart Pazar akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verecek. Sürpriz bir şov hazırlayan Sefo’nun bu dev konser için kesenin ağzını açtığını, büyük bir prodüksiyon yapıldığını duydum.

Haberin Devamı

YAZLIK ARIYOR

Emel Sayın, bu yazı Bodrum’da geçirmek istediği için kiralık yazlık arayışına geçti. Filiz Akın, Gülben Ergen gibi isimlerin oturduğu ünlü bir siteden ev kiralamayı düşünen Sayın, sezonluk kira ücretini duyunca o siteden vazgeçti. Aramaya devam ediyor.

TARZINA KARIŞTIRMIYOR

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde Anadolu yakasındaki popüler bir alışveriş merkezinde 100 bin TL’lik alışveriş yaptı. Konserlerinde giyebileceği kostümleri bulmak için mağaza mağaza gezen Tilbe’nin hiçbir şekilde moda danışmanlarıyla çalışmak istemediğini öğrendim.

Konukları belli oldu

DİSKODA FERYAT

Reyting rekortmeni dizilerin senaristi, tarihçi, araştırmacı, arşivci ve yazar Serdar Soydan yeteneklerine bir yenisini ekledi. Arkadaş ortamlarında sık sık şarkı söyleyen Serdar Soydan sözü ve müziği kendisine ait ‘Feryat’ adlı şarkıyı single olarak yayınladı. Tansel Doğanay’ın dans altyapılı düzenlemesiyle normalde bir ağıt olan ‘Feryat’ müthiş bir kulüp şarkısına dönüşmüş. Serdar’dan dinlemek çok keyifli ama bu şarkıyı Tarkan’a ya da Bülent Ersoy’a da çok yakıştırdım!

Konukları belli oldu

İKİ USTA

İranlı 2 süperstar, piyanist ve besteci Anoushiravan Rohani ile geleneksel İran müziği sanatçısı Homayoun Shajarian aynı sahnede İstanbul’da buluşuyor. Daha çok var ama bu iki dev isim 9 Kasım’da Ülker Sports Arena’da konser verecek. Rohani’nin büyüleyici melodileri ile Shajarian’ın eşsiz sesinin buluşacağı bu gece sadece Türkiye’deki İranlılar değil, bölgenin müziğine ilgi duyan herkes için bir müzik ziyafetine dönüşecek.

Konukları belli oldu

TANGO ZAMANI

Arjantin’in ve tangonun başkenti Buenos Aires’li müzisyenlerin oluşturduğu, dünyaca ünlü Tango Bardo orkestrası İstanbul’a geliyor. Grup 13 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Şişli’deki Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Dünyanın en büyük tango festivallerinden biri olan ‘tanGO TO İstanbul’un 16’ncısı kapsamında gerçekleşecek konserde Tango Bardo’ya dünyanın güçlü tango şarkıcılarından biri olan Roberto Minondi eşlik edecek.

Haberin Devamı

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder