Pop Bizde - Kaan Ölker Şarkıcı oluyor
HABERİ PAYLAŞ

İzlenme rekorları kıran bir reality şov programının dikkat çeken fenomen yarışmacılarından Cansel Ayanoğlu modaya uydu ve şarkıcı olmaya karar verdi.

Şarkıcı oluyor

Cansel, sözü ve müziği Sezgi Erciyas’a ait bir şarkıyla şansını deneyecek.

STÜDYO KURDU

Sefo, şarkılarını kaydetmek için kendine bir stüdyo satın aldı. Sarıyer’deki stüdyoyu kendi zevkine göre döşeyen Sefo, başka müzisyenlerin de kayıt alabileceği bir ortam yarattı.

ALBÜM 2024’TE

Sezen Aksu, uzun süredir üzerinde çalıştığı albümünün son aşamasına geldi. 2024 yılının ilk yarısında yeni şarkılarını yayınlaması beklenen Minik Serçe, genç yeteneklerin de aralarında olduğu ekibiyle stüdyoda çalışmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

SAHNEYE DÖNÜYOR

Bir süredir sağlık problemleri yaşayan Emel Sayın kendini Ajda Pekkan’ın doktoruna emanet etmişti. Başarılı bir tedavinin ardından sahnelere dönmeye hazırlanan Sayın yılbaşında Ankara’da 2 milyon TL karşılığında konser verecek.

Şarkıcı oluyor

ÜÇÜNCÜ ŞARKI

Daniska, 2017 yılında ilk teklisi ‘Hep Böyle Olur’ ile müzikseverlere merhaba demiş, ilk albümü ‘Mış Gibi’yi 2019 yılında yayınlamıştı. Grubun ikinci albümü ‘Keşke Meyhanesi’ geçen yıl plak olarak piyasaya çıkmıştı. Yeni albüm 'Ayrılanlar İçin Hava Tahmini'nden ise ‘Öyle İşte’ ve ‘Gözümün İncisi’ dinleyici ile buluşmuştu. Daniska bu albümün üçüncü şarkısı ‘Virgül’ ile sevenlerinin karşısında. Düzenlemesini Daniska’nın yaptığı şarkı, sadeliği ve akustik icrası ile dikkat çekiyor.

Şarkıcı oluyor

COSIMO’NUN PEYNİRLERİ

Etiler’in göbeğinde İtalyan peynirlerini aynı İtalya’daki gibi üreten Napoli Antica adında bir butik üretici var. Başında da yıllarca Eataly’de çalıştıktan sonra 2020’de burayı kuran ekibe katılan peynir şefi Cosimo Rotolo bulunuyor. Peynir şefi olur mu demeyin. O kadar komplike bir iş ki. Yemek şefleri kadar önemli peynir şefleri. Cosimo ve ekibi Burrata, Mozzarella, Ricotta, Stracciatella, Silano, Sfoglia ve Scamorza olmak üzere yedi ayrı peynir üretiyor. Bunları da ülkenin en kaliteli İtalyan restoranlarına verdikleri gibi gurme müşterilere de pazarlıyorlar. Cosimo, İtalya’yı ayağımıza getiriyor.

Haberin Devamı

ÜST DÜZEY BİR DENEYİM

Cosimo beni focaccia için özel ürettikleri Stracchino peynirlerini tattırmak için Nişantaşı’ndaki Marcello’ya davet etti. Marcello zaten mutfağıyla şehrin en iyi İtalyanlarından biri olarak bayrağı elinde taşıyan bir restoran. Şefi Luigi Mariconda Fono ise Cosimo’nun aksine iyi Türkçe konuşan İtalyan şeflerden. İstanbul’daki İtalyan şeflerin bolluğundan bahsedince gülüp Whatsapp gruplarını gösterdiler. 30’a yakın İtalyan şefin hepsi bu gruptaydı! Marcello, İtalyan pizza ustasının elinden çıkan çıtır hamuru, tablo gibi yemekleri ve sunduğu şık ambiyansla gerçekten de şehrin en iyi İtalyanlarının başında geliyor. Ayrıca kokteylleri efsane. Üst düzey bir İtalyan deneyimi yaşamak için adres belli.

Şarkıcı oluyor

Güzel ve yetenekli

Türk pop müziğinin yükselen isimlerinden Cansu Esin yeni şarkısı ‘Göçebe’yi yayınladı. Selim Akar yönetmenliğinde çekilen klipte Cansu Esin’e oyuncu Ulaş Özgür Aslan eşlik etti. Sesi ve yeteneğiyle olduğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Cansu Esin sosyal medyada yapılan paylaşımlarda büyük merak uyandırdı. Cansu’nun adını daha çok duyacağız.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder