Pop Bizde - Kaan Ölker Yeni aşk
HABERİ PAYLAŞ

Geçtiğimiz günlerde ‘Çok romantik bir çıkma teklifi aldım’ diyen Fatma Turgut’un yeni aşkı ortaya çıktı.

Yeni aşk

Başarılı müzisyen Anıl Emre Daldal ile yeni bir ilişkiye başlayan Turgut, aradığı aşkı sonunda buldu.

Yeni aşk

TÜRKİYE’DE BULDU

2009 Eurovision birincisi Norveçli Alexander Rybak, aradığı aşkı Türkiye’de buldu. Sık sık Türkiye’ye gelen şarkıcı, gönlünü ‘Uzunmakarna’ lakaplı TikTok fenomeni Özgür Balakar’a kaptırdı.

Rekabet kızışacak

Yaz ayları rekabet dolu geçecek! Nisan itibariyle pop dünyası hareketlenecek. Reynmen, Hande Ünsal, Ece Seçkin, Demet Akalın ve Tarkan gibi isimler art arda albümlerini yayınlayacak.

Haberin Devamı

Yeni aşk

SÜRPRİZ KLİP

Ebru Gündeş, yeni albümü ‘Aşığım Hâlâ’da yer alan şarkıları kliplendirmeye devam ediyor. Nihat Odabaşı yönetmenliğinde albümün üçüncü klibini çeken Gündeş, seçtiği şarkıyla hayranlarına sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Yeni aşk

LATİN GECESİ

Küba’nın müzik dünyasına armağanı, efsanevi Buena Vista Social Club’ın grup üyeleri 8 sene aradan sonra Buena Vista All Stars adıyla bir araya geldi. Türkiye’de de çok sevilen grup 21 Haziran’da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda konser verecek. Tam bir Latin müzik şölenine dönüşecek konseri merakla bekliyorum.

Yeni aşk

ALTI YIL SONRA

Dünyaca ünlü popçu Justin Timberlake, altı yıl aradan sonra albüm yayınladı. ‘Everything I Thought It Was’ adlı albümden ‘Selfish’i dinleyiciyle buluşturan Justin bu kez ‘No Angels’ isimli parçaya klip çekti. Dün yayınlanan klip çok beğenildi. Justin Timberlake yine bizi popun güvenli sularında oradan oraya savrulacağımız bir maceraya davet ediyor.

Yeni aşk

CANLI KRAL

Dev filmleri canlı orkestra eşliğinde izlemeye bayılıyorum. Farklı bir duygu yaratıyor insanda. Tüm zamanların en ünlü ve en sevilen animasyon filmi ‘The Lion King’ 30. yılını İstanbul Film Orkestrası eşliğinde Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde kutluyor! 8 Haziran’da canlı orkestra eşliğinde izleyeceğimiz filmin biletleri bubilet.com.tr’de satışta!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder