Rauf Tamer Akıntıya kürek
HABERİ PAYLAŞ

Akıntıya kürek

Daha büyük yalan söyleyin, daha büyük, daha büyük... diye diye, sonunda rekor kırdılar ve dediler ki: Türkiye kimyasal silah kullanıyor.

*

İsterlerse bundan da büyük bir yalan bulup onu da söylesinler... Kalleşliğin sınırı yok. Ama nafiledir. PKK terörünün kökü kazınana kadar... Mehmetçiği durduramazlar.

*

Bunlar hep Amerikan kökenli ya da Amerikan yapımı yalanlar. 20 yıl evvel Saddam sahiden kimyasal bir güce sahip olsaydı, Amerikan Askeri Irak’a yanaşabilir miydi acaba? Keza... Bugün TSK, sahiden kimyasal silah kullanıyor olsa, Kandil’de tek sinek bile yaşayabilir mi acaba? Bu işlerde Amerika pek mahirdir. Siciline bakın. Nagazaki’yi ve Hiroşima’yı hatırlayın.

Haberin Devamı

*

Sivilleri öldürüyor diye İHA’larla başlayan yalan, şimdi seri yalan’a dönmüş, kimyasal’a kadar uzanmıştır. Ümitsiz vakalar böyledir. Son çare olarak büyük iftiralara sığınır. Ve katalizör olarak da çoğu zaman içimizdekileri kullanır. Ne yaparsa yapsın. Çaresi yok. Deniz bitmiştir.

*

“Dünyada en çok dezenformasyona uğrayan ve muhatap olan ülke, Türkiye imiş”. Yabancı üniversitelerden birinin raporu böyle. Doğrudur. Türkiye’dir. Çünkü... Diğer ülkelere kıyasla haini çokçadır. Ama... Mühim değil. Vatanseveri o kadar çoktur ki, haini devede kulak.

Not: Amerika görmüş insan bambaşka. 3 günde ufku açılıyor. 4’üncü gün vizyon sahibi. Bu sebeple, yurda dönüşü de muhteşem oluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder