Rauf Tamer Bomba etkisi
HABERİ PAYLAŞ

Bomba etkisi

Bomba patlayınca, aklıma hemen “Türkiye’de can ve mal güvenliği yok” diyen arkadaş geldi. Ne kadar üzülmüştür kimbilir?

*

Bu arkadaş, “Siyasi cinayetler işlenecek” diye bir kehanette de bulunmuştu. Kaynayıp gitmesin. Kehanet miydi, istihbarat mıydı bilemem ama adam boş konuşmuyor. Cari açığın uyuşturucu parası’yla ödendiğinden bile haberdar. İn midir, cin midir? Her şey buna malum mu oluyor? Neyse... Bunu geçelim.

*

Önce tebrik. Süleyman Soylu değil... Superman Soylu o. Sahiden Superman. 6 yıldır verdiği insanüstü hizmetleri, şimdi buraya sığdıramam. Borcum olsun. Ama 3 saat içinde hemen takibe almayı başardıkları o bombacı kız da, Amerika’ya kapak olsun.

Haberin Devamı

*

Çünkü Amerika, bombalı saldırıyı hemen kınamış... Geçmiş olsun demiş... Hemen demiş. Hani, suçlunun, olay mahalline mutlaka gelip havayı bir teftiş edişi vardır ya, işte öyle bir şey... PKK bile şaşırmıştır buna.

Not: Yaşamak ne güzel. Prof. Müftüoğlu’na bir dostu “100 yaşımı nasıl görürüm” diye sormuş. Sayın Hocam. O dostunuz, 100 yaşla yetinmez. Vakti gelince “200 yaşımı nasıl görürüm” diye tekrar soracağı muhakkaktır. Bize de haber verin ki, dostunuzun 200’üncü yıl pastası’nı hep birlikte keselim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder