Şoray Uzun Geçmişin izinde
HABERİ PAYLAŞ

Geçmişin izinde

Bu kadar eski şampiyonluk maçlarını hatırlatan bir maç daha izlediğimi hatırlamıyorum. Bu kadar stoper yokluğunda Berkan’ın performansını merak etti taraftar. Defans güvenliği Danimarakalı ile Berkan’a bırakılıp, son dönemde formu zirve yapan dayının önderliğinde hücum aradı Galatasaray. Barış Alper’in istekli oyunu devam ediyor. Galatasaray ilk çeyrekte direğe takıldı ama yarım saat dolmadan da 37’lik Mertens 45’lik Magnum gibi ateşledi. Bir hafta önceki Demirbay’ın golüne nazire yaparcasına.

Galatasaray’da sezon sonlarında her zaman biri çıkar ve takımı sırtlar. Bu bazen Sneijder olur bazen Drogba, bazen Burak. Geçen yıl Icardi sırtlamıştı. Bu sezon aday çok. Her hafta biri sorumluluk alıyor. Ah bir de şu duran toplar hassasiyeti olmasa! Baskılı oynadığın maçta kornerden beraberlik golü yiyiyorsun. Hem de kendi golcünden. Beraberlik sonrası Kasımpaşa maça ortak oldu ama devre bitti. Icardi ikinci yarı başında bu defa doğru kaleye harika bir kafa vurdu. Kasımpaşa kolay puan vermeyeceğini her dakika hissettirdi. Aytaç Kara daha önce attığı gollerin benzerini eski takımına attı.

Haberin Devamı

Da Costa çalışkanlığının ödülünü Galatasaray defansının verdiği boşlukla almış oldu. Son dakikalar dejavu (daha önce yaşanmış gibi) oldu. Maç önce Manchester United maçını hatırlattı. Icardi tıpkı o maçtaki gibi önce penaltı kaçırıp sonra golünü attı. Vinicius da Mitroglou’yu anımsatan bir son saniye golü attı. Geçmişin izinde bir müsabaka izledik. Geçmişte bu tarz maçların sonu şampiyonluk oldu. Bu sezon ne olur; ona bakacağız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder