Şoray Uzun Şampiyonluk aşkına
HABERİ PAYLAŞ

Şampiyonluk aşkına

Galatasaray ilk yarı boyunca çok istekli başlayarak adeta tam saha pres dersi verdi. Özellikle İlk 10 dakika Oliveira iki defa kaleyi yokladı. 14 şut denemesi yapsa da sadece ikisini isabetli sonuçlandırdı. Bunların en önemlisi Rashica’nın direğe takılan şutuydu. İlk yarının en büyük saygısızlığını Rashica yaptı diyebiliriz. Icardi’nin ‘al da at’ pasında ikramı geri çevirdi.

Bariz golü kaçıran Rashica’ya Duhan’ın teması ise penaltı getirdi. İlk yarının son dakikalarında ileride çoğalmayı başaran Galatasaray bir gol daha buldu ama Icardi burun farkıyla ofsayttı. İkinci yarı, defansif oynayan İstanbulspor’un nispeten daha açık oynamaya başlaması Galatasaray’ın işine gelir diye düşündük ama bunun için gereken tempoyu yakalamakta zorlandı. Üstüne Zaniolo’nun oyuna girdikten sadece 5 dakika sonra yaptığı stupido (aptalca) hareketi sonucu takım eksik kalınca maç sıkıntıya girdi.

Haberin Devamı

Icardi maçı kopartacak pozisyonda Rachisa’nın kendisine yaptığını yapıp Kerem’in ikramını geri çevirdi ama hemen ardından golcülüğünü gösterdi. Golün hemen öncesi Nelsson maçın hareketini yaptı ve taraftarını mest etti. Icardi’nin bitiriciliği olmasa İstanbulspor Galatasaray’a da çelme takacaktı. 10 kişiyle alınan bu galibiyet çok kıymetliydi. Önündeki iki maçı aldığı takdirde Galatasaray son maça şampiyon çıkacak. Şampiyonluk aşkına son 180 dakika!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder