Suna Akyıldız Bravo Tan
HABERİ PAYLAŞ

Konser sezonu nihayet başladı. Yakın çevremde sorulan özellikle iki isim var. Tan ve Yıldız Tilbe. Sorulma nedenleri ise konserlerine bilet bulunamaması... Neredeyse bu iki ismin tüm konserleri dolu geçiyor. Her hafta onlarla ilgili en az 2-3 telefon alıyorum “Bilet nasıl bulabilirim, yeter ki bulayım parası mühim değil” diye. Artık şu duruma geldim; “Tan ve Yıldız Tilbe’yi lütfen bana sormayın”. Tan’ın hele neredeyse konser vermediği gün yok. Yıldız Tilbe ise “Üst üste bu kadar konser veremem yorulurum” diyerek birçoğunu istemiyor. Özellikle Tan, gençlerin vazgeçilmezi.

Haberin Devamı

Emin adımlarla Tarkan’ın koltuğuna oturmuş durumda. Şu an Türkiye turnesinde. 30 şehir dolaşacak. Cidden helal olsun. Kavgasız gürültüsüz, sansasyonsuz, özel hayatını bu kadar muhafaza edip sadece işiyle gündemde kalmak büyük başarı. Tan’ı neredeyse 20 yıldır tanırım. Çizgisinden gram şaşmadı. Ego ve kibir desen sıfır. Çok emek verdi ve nihayet zirvede yerini aldı. Tek eleştirim iç karartan siyah kıyafetlerine. Keşke bir imaj danışmanı ile çalışsa.

ÖRNEK OLSUN

Bayılıyorum Demet Evgar’a... Hem oyunculuğuna, hem de hayattaki duruşuna. 6 aylık hamile olan Evgar, yakında kızı Mavi’yi kucağına alacak. Geçenlerde o çok popüler olan ve birçok anne adayının doğum öncesi düzenlediği baby shower partisi yerine geçmişi Anadolu kültürüne uzanan ‘anneliğe geçiş kutlaması’ yaptı.

Arkadaşlarıyla ellerinde çiçekler Mavi bebek için dualar okuyup birlikte şarkılar söylediler. Gelen konuklar pahalı marka hediyeler almak yerine kendi elleriyle ürettikleri şeyleri hediye olarak getirdiler. Meğer ne güzel geleneklerimiz varmış unuttuğumuz. Demet Evgar, anneliğe geçiş partisiyle kalmadı geçen hafta da yine evinin bahçesinde ‘kına gecesi’ düzenledi. Oldukça renkli ve bir o kadar da samimiydi. Şimdi Demet’ten Mavi doğduğunda bebeklerin ilk dişleri çıktığında yapılan ‘diş buğdayı’ partisi bekliyoruz. Umarım Demet Evgar’ın bizlere hatırlattığı bu güzel gelenekler sadece onunla kalmaz. Belki genç nesle de ilham olur.

AMACI NE?

Özcan Deniz’in boşandığı Feyza Aktan’a velayet sürecinde köşemden en çok destek verenlerden biriyim. Çünkü bir çocuğun yeri kesinlikle annesinin yanıdır. Anneden koparılmak istenmesi de acımasızlıktır. O süreçte sadece ben değil, birçok basın mensubu arkadaşım da aynı şeyi düşünüp Feyza’ya inanılmaz destek verdi. Feyza’nın da süreç boyunca gazetecilerle iletişimi şahaneydi. Yargı da velayetin annede kalmasına hükmetti. Her şey Feyza’nın istediği gibiydi. Fakat geçen hafta yaptığı açıklamaları izleyince adeta şok oldum.

Haberin Devamı

Kendisiyle ilgili olumsuz haberleri Özcan Deniz’in muhabirleri yönlendirerek yaptırdığını iddia etti. Kaldı ki yaşadığı o zor süreçte çocuğu için mücadele veren Feyza’ya herkes destekti. Şimdilerde ise Feyza kendisine yapılmasını istemediği şeyi evladının babasına yaptı. Oğlu Kuzey’i alarak Antalya’ya yerleşti. Nasıl bir çocuğu anneden ayırmak vicdansızlıksa, babadan ayırıp kilometrelerce uzağa götürmek de aynı şey. Feyza yüzlerce kez parayla pulla işi olmadığını söyledi. Acaba bu kadar uzağa gitmesinin nedeni Özcan Deniz’in bir süre önce nişanlandığı Samar Dadgar ile boy boy fotoğraflarının çıkması, evlilik planları yapması olabilir mi?

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYA PARA BASIYOR

Uzun zamandır çığ gibi büyümekte olan ‘influencer’lık diye bir meslek var. Ne kadar açılış, davet varsa oradalar. Sanatçılardan bile daha havalılar. Kaprislerini ise anlata anlata bitiremiyorlar. Sosyal medya takipçisi yüz binin üzerinde olan herkes artık ‘influencer’ olmuş durumda. Takipçi sayıları arttıkça kazançları da bir o kadar artıyor. Kimsenin kazandıkları parada gözleri yok.

Fakat içtiğimiz suyun bile vergisini öderken, insan ister istemez sorgulamadan edemiyor. Ne kadar denetleniyorlar? Geçen PR ajansı olan bir arkadaşım anlattı. İçlerinde aylık kazançları 1 milyonu bulanlar bile varmış. Instagram’da bir story paylaşımları 50 bin TL’den başlıyormuş. Merakımdan “Fatura kesiyorlar mı?” diye sordum. Aynen şunları söyledi: “Hepsi ödemelerini genelde elden alıyor. Hiçbiri bankadan almaz. Sadece reklam, işbirliği, ücretli ortaklık diye yazanlar fatura kesiyor, onlar da aldıkları tam rakamı göstermiyorlar.” Daha fazla denetim şart gibi görünüyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder