Suna Akyıldız Kim çekti?
HABERİ PAYLAŞ

Oyuncu Murat Yıldırım’ın kumanya dağıtırken çekilen görüntüleri sosyal medyada yer aldı. E tabii benim de kafama takıldı. Kenan İmirzalıoğlu da sık sık yardım yapıyor. Fakat iki metrelik Kenan’ı şu ana kadar tanıyıp bir Allah’ın kulu çekemedi! Bu pandemide gözümüze kadar maskeyle dolaşırken Murat Yıldırım’ı tanıyıp çeken arkadaşı buradan kutluyorum. Eğer bu fotoğraf birilerine örnek olsun, teşvik etsin diye Murat Yıldırım tarafından çekilip servis edildiyse umarım amacına ulaşır. Daha çok ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzanır.

Haberin Devamı

KUZEY’E ŞİDDET!

Özcan Deniz ve Feyza Aktan çocukları Kuzey uğruna yine karşı karşıya geldi. Özcan Deniz, oğlunu göremediği için Instagram’a Kuzey ile fotoğraflarını koyup duygusal bir mektup yazdı. Oğluna yaptırdığı pastayı tek başına üflerken hikayelerde paylaştı. Hem Özcan Deniz cephesinde, hem de Feyza Aktan cephesinde bir türlü sular durulmazken olan küçücük Kuzey’e oluyor.

İşin içine ailelerin nefreti de girince ikili daha da gerilip birbirlerine söylemediğini bırakmıyor. İyi sevgili olamamış olabilirsiniz, iyi eş de olamamış olabilirsiniz ama çocuğunuz için, onun psikolojisi için iyi anne-baba olmak zorundasınız. Belki de etrafınızdaki seslere kulağınızı tıkayıp birbirinizi dinlemeye başlarsanız, Kuzey sizin psikolojik şiddetinizden daha az yarayla kurtulur.

BU MODAYI SEVMEDİM

Haftalardır İbrahim Tatlıses’in şovunu izliyorum. Programa katılan tüm kadın sanatçıların üzerinde ceket-pantolon. Bir de hepsi 2-3 beden büyük. Bu modayı kim başlattı bilmiyorum ama ben hiç sevmedim. İlk Gonca Vuslateri’nin üzerinde gördüm, sonra İrem Derici, Ebru Yaşar ve Simge ile devam etti. Bu sadece İbrahim Tatlıses’in programına mı özgü bilmiyorum. Eğer sadece program içinse ellerinde bir tespih eksik. Onu da İbrahim Tatlıses hediye eder artık.

UZAY YOLCUSU KALMASIN

Yusuf Güney “Uzay’a gittim. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. İki yıl önce Ay’da su, Mars’ta yemyeşil bir göl olduğunu söyledim. NASA yeni açıkladı” demiş. Bu duruma en çok Mustafa Topaloğlu’nun bozulacağı kesin. Yıllardır tek hayali Uzay’a gitmekti. Bir tarafta da NASA var. İşin şakası bir yana pandemi devam ederse hepimiz yakında astral seyahatlere başlarız gibime geliyor.

Haberin Devamı

SORUN YOKSA NİYE SİLDİN?

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan’nın ilişkisi hızlı başladı. Hatta aileler tanışınca, yakında evlenecekleri söylendi. Fakat Nesrin Cavadzade Instagram’da sevgilisi ile olan tüm fotoğraflarını sildi. Sonra da ‘Ayrıldınız mı?’ diye soran muhabirlere ‘Sorun yok ilişkimiz gayet güzel gidiyor’ yanıtını verdi. Peki ne değişti de o fotoğraflar silindi? Kimse kusura bakmasın; güzel giden bir ilişkide mutlu anlar teker teker silinmeye başladıysa bir sorun var demektir. Yakında çıkar kokusu.

KÜÇÜK BİR NOT: Askıda ekmek, askıda fatura derken son olarak marketlerin manav reyonlarında çocuklar için başlattığı ‘Göz Hakkı’ uygulamasını çok sevdim. Ülke olarak zor günlerden geçerken, böyle güzelliklere denk gelmek insanın insana karşı umudunu arttırıyor. Tek bulaşıcı hastalığımız iyilik olsun.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder