Suna Akyıldız Özcan'ın yaptığı kadına şiddet
HABERİ PAYLAŞ

Özcan'ın yaptığı kadına şiddet

Geçenlerde telefonum çaldı; arayan emlakçılık yapan bir arkadaşım. Laf lafı açtı, konu döndü dolaştı Özcan Deniz’in boşandığı Feyza Aktan’a geldi. Aylar önce Feyza Aktan’ın kendisine ev baktığını, daha sonra telefon edip Özcan Deniz’in oğlu Kuzey’in doğduğu evde büyümesini istediği için taşınmasına izin vermediğini söyledi. Genç kadının, beğendiği evi çok özür dileyerek tutmaktan vazgeçtiğini anlattı. Durum böyle olunca Özcan Deniz’in, eski eşine Zekeriyaköy’de yaşadıkları evden çıkmadığını, evi gasp ettiğini öne sürerek açtığı dava aklıma geldi. Kısaca; kadın evden çıkmak istiyor, Özcan izin vermiyor. Sonra da ‘Evimi gasp etti’ diye dava açıyor. Bununla da kalmıyor, gecesi gündüzü setlerde geçen Özcan Deniz, oğlunun velayetini almak için 25 yaşındaki bir anne ile hukuk mücadelesine giriyor.

Haberin Devamı

Özcanın yaptığı kadına şiddet

Çocuğunun annesini ‘gaspçı’ ilan etmek de kadına karşı şiddetin farklı bir türü bence. Yıllarca boşanma davalarında alınan tazminatları, taşınmazları haber yaptığımızdan Feyza Aktan’ın da boşanırken en azından küçük bile olsa bir ev aldığını düşündüm. Biraz araştırınca şok oldum. Aldığı nafakanın dışında hiçbir şey talep etmemiş. Bindiği araba bile kendisine ait değil, şirket aracıymış. Bunları da öğrenince insan ister istemez nerede o ‘Asmalı Konak’ın ‘Seymen Ağa’sı, ‘İstanbullu Gelin’in ‘Faruk Boran’ı demeden edemiyor.

Sezen Aksu ilaç oldu

‘Masumlar Apartmanı’ dizisinde Sezen Aksu’nun ‘Affet’ şarkısına denk geldim. Tüm şarkılarını bildiğimi sanırdım ama yanılmışım. Son dönemde dizilerle şarkılar tekrar hayat bulmaya, ruhumuza dokunmaya başladı. Unuttuğumuz birçok duyguyu başa sarıp sarıp tekrar yaşıyoruz. Sezen Aksu’nun sesi bana ilaç oldu. Gözümün önüne Kayahan, Nilüfer, Candan Erçetin, İlhan İrem, Barış Manço geldi. Keşke bu efsanelerin seslerini dizilerde daha sık duyabilsek.

10 saniye için 3 milyon lira

Mesut Özil’in Türkiye’ye gelmesiyle birlikte birçok firma Sarı Lacivertli futbolcuyu reklamlarında oynatmak için kesenin ağzını açmış. Bir alışveriş sitesi, 10 saniye için 3 milyon lirayı gözden çıkarmış. Ama Mesut Özil teklifi kabul etmemiş. Firmanın ismini açıklamadan size ipucu vereyim; son reklamlarında Bülent Ersoy oynamıştı. Bakalım, Mesut Özil’i kim ikna edecek?Bekleyelimgörelim.

Haberin Devamı

Puzzle bebekler

Niye puzzle bebekler diyorum; çünkü taze anneler, bebeklerinin önce arkadan başını, sonra ayak parmağını, ardından elini, pusetini gösteriyor. Yüzlerine sıra aylar sonra geliyor. En son Meryem Uzerli, minik kızı Lily Koi’yi yüzünü kalp emolojisi ile kapatarak Instagram’dan paylaştı. Soner Sarıkabadayı da bir ay önce dünyaya gelen oğlu Hasan Matias’ın sık sık elini, patiğini paylaşıyor. Eşi Camelo da aynı şekilde. Madem nazardan bu kadar korkuyorsunuz o zaman hiç paylaşmayın. Böyle çok komik oluyor.

Can dostlar

Haftanın belli günleri Belgrad Ormanı’na gitmeyi çok seviyorum. Giderken de mutlaka yanımda orada yaşayan köpekler için mama götürmeye çalışıyorum. Hafta sonları sokağa çıkma yasağı var. Oradaki güvenlikten aldığım bilgiye göre; ancak ormana yürümeye gelenler yanlarında mama getirirlerse hayvanlar karınlarını doyurabiliyormuş. Büyükşehir Belediyesi keşke hayvanların ulaşabileceği belli noktalara mama kapları koyup hafta sonları da bu canları unutmasa.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder