Suna Akyıldız Reklamın böylesi
HABERİ PAYLAŞ

Reklamın böylesi

Yazın gelmesiyle diyetisyenler de harekete geçti. Reklam yapmak için ünlü isimleri seçtiler. Geçenlerde bir diyetisyenin bülteni geldi. Ünlüler ile verdiği pozları da eklemiş. Adı geçen ünlüler yaşam koçu Şeyda Coşkun ile nasıl kilo verdiklerini ballandıra ballandıra anlattıkları için hemen Şeyda’yı arayıp sordum. Acaba sorun mu yaşadı diye. Aynen Şeyda’nın söylediğini yazıyorum: “Reklam karşılığı anlaşıyorlardır. Yoksa hepsi hâlâ benimle çalışıyor. Hatta bu sabah yeni kilolarını mesaj attılar. İstersen sana da atayım gör aklına bir şey gelmesin. Onlardan kazanıp benimle çalışıyorlar” dedi. Reklam reklamdır deyip kör göze parmak sokmak da bu olsa gerek.

Haberin Devamı

Reklamın böylesi

GİTME İNCİ

İzlediğim iki dizi var. Biri ‘Camdaki Kız’ perşembe günleri, diğeri de ‘Masumlar Apartmanı’ salı günü yayınlanıyor. Bu iki dizinin olduğu gün program yapmam neredeyse imkansız. Son günlerde ‘Masumlar Apartmanı’ndan Farah Zeynep Abdullah ayrılacağı haberleriyle gündemde. Bunu duyunca üzüldüm. Çünkü dizinin gidişatına bakınca Farah önemli bir karakter ve giderse büyük bir boşluk olur diye düşünüyorum.

Biraz araştırınca gitmek isteme nedeninin dramatik sahnelerin çoğalmasından değil, giderek rolünün pasifleştirilmesi, karakterin gücünü yavaş yavaş kaybetmesinden dolayı olduğunu öğrendim. Umarım dizinin yapımcısı Farah’ı ikna eder ve kalır. Yoksa öyle hasta bir apartman İnci olmadan iyileşmez.

AÇIKHAVA MÜJDESİ!

Konser, müzikal, sinema, tiyatro şu bir yıllık süreçte en çok özlediklerim oldu. Geçtiğimiz yıl doya doya konser izleme fırsatımız olmasa da en azından Açıkhava’da belli sayıda konserler düzenlendi. Çok sevdiğim Mabel Matiz, Levent Yüksel, Sertab Erener konserlerini izleyebildim. Bu yıl da konser hazırlıkları başlamış. Açıkhava için organizatörler ünlü isimlerle görüşüyorlarmış.

En çok talebi de geçtiğimiz yıl Açıkhava’da yedi konser veren Yıldız Tilbe görüyormuş. Şimdiden 10’a yakın Açıkhava konseri için sözleşmiş. Son iki yıldır konser vermeyen Tarkan’ın da bu yıl Açıkhava’da olacağını duydum. Tarkan da eylül ve ekim aylarını düşünüyormuş. Umarım bir an önce pandemi biter de doya doya konser izleriz.

Haberin Devamı

Reklamın böylesi

ARABA DAĞITACAKLAR

Yapımcı Polat Yağcı tam bir proje adamı. Hiperaktif. Oturduğu yerde aklından bin tane şey geçiyor. Yaptığı proje albümlerle beğenilen Polat, şimdilerde de TV’de başarılı işlere imza atmaya başladı. İbrahim Tatlıses, Volkan Konak, Sibel Can’dan sonra Bülent Ersoy ve Mustafa Keser şovun hazırlığı da tüm hızıyla sürüyor. Önceki gün de Mehmet Ali Erbil ve kızı Yasmin’i bir yarışma programı için bir araya getirdi.

Geçenlerde Mehmet Ali Erbil’in Yeniköy’deki evinde imzalar atıldı. Mali’nin Çarkıfelek ile döneceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yeni ve farklı bir formatmış. Hafta sonu cumartesi ve pazar günü ekrana gelecek bir yarışma programıymış. Bu yeni formatta da yarışmacılara araba, ev gibi hediyeler de verilecekmiş. Şu an konuşulan bunlar. Ama sonradan fikir değiştirirler mi bilemem.

KULAĞIMA GELENLER...

  • Oyuncu Nesrin Cavadzade bir dondurma firmasının reklam yüzü olmuş. Bir yıllık anlaşma karşılığı 700 bin TL almış.
  • Yönetmen Hamdi Alkan ‘Arka Sıradakiler’ dizisinden sonra yeni bir gençlik dizisi için kolları sıvamış. Şu sıralar senaryo yazım aşamasında olan Alkan oyuncu kadrosunu sosyal medyadan no name isimlerden seçecekmiş.
  • ‘En iyi yat arkadaşının yatı, en iyi yazlık arkadaşının yazlığı’ diyen Nebahat Çehre 15 Haziran’da tatil için Kuşadası’nda yaşayan bir dostunun yazlığına gidiyor. Yaklaşık 20 gün kalacakmış.
  • ‘Büyük Uyanış Selçuklu’ dizisinde yeni sezon dönem atlayacağı için Hatice Şendil ve Buğra Gülsoy kadrodan çıkacakmış. Yeni sezon Barış Arduç ile başlayacakmış.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder