Uğur Alkapar 2024 aşkların yılı olacak!
HABERİ PAYLAŞ

2024 aşkların yılı olacak!

Ünlü kadınları 2024’te neler bekliyor? Sözü Astrolog Duygu Demir’e bırakıyorum.

 2024 aşkların yılı olacak

Astroloji söz konusu olduğunda dünya sahnesinde 2024’e dair birçok farklı başlık atabiliriz ama ünlüler cephesinde ana başlığımız aşk, ilişkiler ve sanat. Genel ruh halimizi anlatan tutulmalar bu yıl özellikle kadınların, ilişkilerde denge ve adalet arayışına işaret ediyor. Sakin ve barışçıl tutumla ilerlerken hakkını yedirmeden sınır çizmenin önemli olduğuna vurgu yapıyor. Çift terapisine talep genel anlamda çok artacak gibi duruyor. Aniden, hızlıca gelişen aşklar, radikal evlilik kararları göreceğiz. Öte yandan bazı ilişkiler de hızlıca hayal kırıklığıyla sonuçlanacak. Kısaca bu yıl gündem çok hızlı olacak!

Haberin Devamı

2024 aşkların yılı olacak

HADİSE

İş hayatındaki kararlılığı özellikle dikkat çeken Hadise, şubat ayına hem aşk hem de iş açısından çok güçlü bir giriş yapacak. 25 Mart tutulması ile ününe ün katacak olan şarkıcıyı bu dönemde büyük bir aşk hikayesi de bekliyor! Ancak bu sefer acaba adı bir yabancıyla mı anılacak diye şüphe etmeden geçemiyorum. Özellikle de haziran ve ağustos aylarında.

2024 aşkların yılı olacak

HANDE ERÇEL

Hande Erçel düğün hazırlıklarına başlasın! 25 Ocak-9 Şubat arasında güç savaşlarına girmeden, sakin ve akıllıca devam etmenin ilişkisine iyi geleceğini gösteriyor gökyüzü. Bahar aylarında, 25 Mart-8 Nisan tutulmaları ise artık ‘ilişkiyi bir seviye yukarı çekmenin zamanı geldi’ sinyallerini veriyor. En geç Mart 2025’te evlilik çanları çalıyor.

2024 aşkların yılı olacak

HANDE ATAİZİ

Hande Ataizi ilişkilerini tutkuyla yaşayan bir kadın. Şu anki döngüsünde artık ayakları yere basan ve güven veren bir ilişkide, biraz da gözlerden uzakta kalmayı tercih ettiğini gösteriyor haritası. Açıkçası bu şekilde devam etmek en akıllıcası çünkü evlilik Hande Ataizi’ne yaramıyor! İlişkiler evlilikle sonuçlanırsa hep bir şekilde sınavları olacaktır diye gösteriyor gökyüzü.

2024 aşkların yılı olacak

İREM DERİCİ

Kıpır kıpır, enerjik, cesur İrem Derici’nin haritası da hiç şüphesiz kendisi gibi olmalıydı! Koç burcu olan İrem Derici’nin, duygusal hayatımızı anlatan Ay göstergesi de maceracı Yay burcunda. Aşk hayatındaki en büyük sınavlarından biri verdiği fevri tepkileri. Bu yıl gökyüzü sakinliğin daha çok işe yarayacağına vurgu yapıyor. Yoksa ilişkilerde aniden bitişler söz konusu olabilir… Özellikle de 20 Mart-29 Nisan arasındaki bir aylık dönem ve eylül ayında özellikle sakin olmak gerekiyor.

Haberin Devamı

2024 aşkların yılı olacak

ŞEVVAL ŞAHİN

Başak burcu olan Şevval Şahin kararlarında mantıklı adımlar atmayı tercih ediyor. Ben Şevval Şahin’in 2024’ün Eylül’ünden sonra hayatında radikal değişimler yapmaya başlayacağını düşünüyorum. Daha zamanı var ama, 2025’te evlilik kararı alırsa da şaşırmam.

2024 aşkların yılı olacak

PINAR DENİZ

2024 Pınar Deniz’in ününe ün kattığı bir yıl olmaya devam edecek. Önceki yıllarda Kaan Yıldırım ile ilişkisini yorumlarken ilişkisine sıkı sıkı tutunacağından bahsetmiştik. Bu yıl hayatı beraber yürütme, denge kurma çabasında olacaklar. 25 Mart tutulması ve akabindeki 6 aylık dönemde evlenirlerse sürpriz olmaz.

2024 aşkların yılı olacak

SİMGE

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Simge, 2024’e de damga vuracak! Özellikle yaz aylarıyla beraber bazı uluslararası projeler gündeme gelebilir. Simge halihazırda bir ilişki ya da flört içindeyse ben açıkçası hiç şaşırmam. Gökyüzü şubat, nisan ve ağustos aylarını aşk açısından oldukça güçlü gösteriyor.

Haberin Devamı

2024 aşkların yılı olacak

NE VARSA ESKİDE VAR

Gürol Yığar ve Alper Karavar tarafından kurulan Gen Group geçen yıl Sirkeci’de tarihi bir hanın içine açtığı Olden 1772 ile şehre yeni bir soluk getirmiş, İstanbul’un en özel mekanlarından birine imzasını atmıştı. Başka markaları da hayata geçiren bu iki genç girişimcinin yeni bebeği ise Samatya’daki Olden 1545. Mimar Sinan tarafından yapılan ve 550 yıllık tarihi ile İstanbul’un en eski eserleri arasında yer alan Samatya’daki ‘Kapıağası Yakup Ağa Hamamı, restorasyon sonrası karşımıza Olden 1545 olarak çıkıyor. Bu büyülü mekan müthiş bir dekorla şık bir restorana dönüşmüş. Hamamın ana yapısı korunmuş, tüm öğeleri muhafaza edilmiş. Yaratılan atmosfer o nedenle çok etkileyici. Uzun bir tünele benzeyen More Than Old Bar’da ise birçok dizi ve film çekileceğine eminim. Olden 1545’in mutfağı genç şef Aykut Can Akın’a emanet. İddialı menüsünü tattıktan sonra en kısa zamanda Olden 1545’i sayfama tekrar konuk edeceğim.

2024 aşkların yılı olacak

BEŞ YILDIZLI CANLI MÜZİK

Geçen hafta Zorlu’daki Raffles İstanbul’un fine dining restoranı İsokyo’nun yanına açılan Long Bar’a gittim. Şık bir mekân, nezih bir atmosfer vardı. Kalburüstü bir müşteri kitlesi söz konusuydu. 21.30’da program başlıyor. Biz Sibel Tüzün’ü dinledik. Harika performansıyla konukları coşturdu kendisi. Tercihe göre ister masalarda yemek yiyerek isterseniz bistro düzeninde bir şeyler içerek programı izleyebiliyorsunuz. Yemekler İsokyo’nun yetenekli şefi Şafak Erten imzalı. Kokteylleri ise bir harika Long Bar’ın. Ayrıca servis hızlı. Long Bar şehrin en iyi canlı müzik mekanları arasında çoktan yerini almış. Müzik organizasyonunu Pasion Turca’nın yaptığı Long Bar’da ocak ayı boyunca cuma cumartesi geceleri Barbaros, Sibel Tüzün, Yeşim Salkım ve Demet Sağıroğlu sahne alıyor.

2024 aşkların yılı olacak

EVİNİZE GELSİN

Etiler’deki Tepsi Et ve tabii ki Zeytinburnu’ndaki şubesi Kahramanmaraş mutfağının İstanbul’daki bir numaralı temsilcisi. Adından da anlaşılacağı üzere tepsi lezzetleri çok meşhur. Evlere de sıcak sıcak servis yapan Tepsi Et bu yılbaşı için özel bir hindi tepsisi hazırlamış. Organik hindileri meşe odunlu taş fırınında pişiriyorlar, sarı çeltik pirinci ile hazırladıkları iç pilavı da ekliyorlar. Görüntüsü müthiş, eminim tadı da öyledir. Ama illa hindi yemek zorunda değilsiniz yılbaşında. Tepsi Et şahane lezzetlerini 4-5 kişilik tepsilerde de hazırlayıp evlerinize kadar getiriyor. Kahramanmaraş’ın ünlü et yemeği eli böğründe, kaburgalı tepsi, tepsi pirzola gibi başka seçenekler de var. Ayrıca Tepsi Et mezeleri de paketliyor. Yılbaşını evde kutlayanlar acele etsin. Yarına çok az kaldı!

2024 aşkların yılı olacak

KIŞ GELDİ

25 yıldır Uzak Doğu mutfağı tutkunlarını mutlu eden SushiCo değişen mevsimlerle birlikte menüsünde yeniliğe gidiyor. Bazı lezzetlere veda ederken bazı yeni tatlara da kucak açıyor. SushiCo’nun kış menüsünde Kore tatları dikkat çekiyor. Favorilerim dana etli bowl ve mantılı ramen. Tavuklu marullu dürüm ve kaju fıstıklı karides de duyduğuma göre pek popülermiş. Ayrıca Suchico’nun efsane suşileri de menünün her daim vazgeçilmezi.

2024 aşkların yılı olacak

Yılbaşı menüsü

Vakko L’Atelier, Nişantaşı lokasyonunda yeni yıl kutlamalarına özel olarak hazırladığı menü ile misafirlerini ağırlıyor. Yeni yıl menüsünde, her biri özenle tabaklanmış Fransız lezzetlerinin hakim olduğu lezzetler bulunuyor. Zencefilli balkabağı çorbası, füme somonlu salade Vakko, şık sunumuyla burrata aux tomates cerises gibi lezzetlerle başlayan menü içerisinde; ana yemekte özel kemik suyu ile marine edilmiş fırında hindi ya da soya soslu marine edilmiş bonfile yer alıyor.

30 ENERJİSİ

Türkiye’nin sevilen gruplarından Badem, dinleyicilerinin merakla beklediği yeni şarkısıyla müzik dünyasına yeni bir enerji katıyor. Ritmik ve canlı melodisiyle dikkat çeken şarkı, grup üyelerinin müzikal yeteneklerini bir kez daha gözler önüne seriyor. Grup, kısa süre önce çıkmasına rağmen hemen popüler olan bu yeni şarkısıyla müzikseverlere enerji dolu bir yolculuk vaat ediyor.

YENİLİKLER SUNACAK

Dünyaca ünlü Lübnan asıllı Fransız trompetçi İbrahim Maalouf, yepyeni müzikal projesi T.O.M.A ile 25 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’na geliyor. Caz, rap, dünya ve Orta Doğu müziği türleri arasında gezinen sound’uyla İstanbul’daki her konserinde olduğu gibi dinleyicilerine yine yenilikler sunacak. Biletler 3 Ocak’ta satışa çıkıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder