Uğur Alkapar Aralık konserleri
HABERİ PAYLAŞ

Aralık konserleri

Şarkıcı ve şarkı yazarı Kalben, senenin son ayında da dolu dolu bir konser programı ile sevenleriyle buluşuyor.

Aralık konserleri

Kalben bugün Küçükçiftlik Park’taki Wonder Village’de, yarın Babylon’daki Sound of Istanbul adlı festivalde, 16 Aralık’ta Hayal Kahvesi Atakent’te, 22 Aralık’ta DorockXL Venue'daki Gmag Özel Yılbaşı Partisi’nde ve 29 Aralık’ta İzmir Hangout PSM’de sahne alacak.

Aralık konserleri

ZİRVEDE EĞLENCE

Türkiye’nin gözde kayak merkezi Erciyes’in en popüler oteli DAS 3917 yeni sezonunu heyecanla beklenen ‘Das Wintermania’ ile açıyor. 22-24 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek üç günlük etkinlik serisinde Özlem Başar, Simge Eğrilmez konser verecek. DJ Göktuğ konukların müzik zevkini zirveye çıkaracak.

Haberin Devamı

İŞTE POP

Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Tate McRae genç yaşına rağmen şimdiden multi-platinum satış rekortmeni. Tate ikinci albümü ‘Think Later’ı yayınladı. Müthiş vokalleri, akılda kalıcı ritimleriyle pop müzik piyasasını kasıp kavuran Tate bu albümde de aynı çizgiyi devam ettiriyor. Albüm aşık olmanın yanı sıra sezgi ve kalbinizle tercihlerinize liderlik etmenin bir sonucu olarak deneyimlediğiniz ham duyguları kucaklıyor.

Aralık konserleri

Anlamlı düet

Zara Turkcell Vadi’de 6 Ekim’de verdiği konserde, deprem bölgesinden gelen depremzede sanatçı ‘Özge Şabo’ ile Erhan Güleryüz’ün ‘Garibim’ isimli şarkısını seslendirmişti. İkili bu acı olayda hayatını kaybedenleri anmıştı. Bu anlamlı düeti ölümsüzleştirmek isteyen Zara, eseri YouTube üzerinden yayınladı. Son derece duygusal anların yaşandığı düette iki sanatçı da bazı anlarda göz yaşlarına hâkim olamadı.

Aralık konserleri

ÇİZGİ VE SOKAK

Çizgi roman, karikatür, sokak sanatı, fanzin, illüstrasyon ve animasyon, atölye, söyleşi, sergi, gösterim ve kamusal alan uygulamaları gibi yaratıcı deneyim alanları sunan, çizgi ve sokak kültürünü bir araya getiren İstanbul Comics and Art Festival 22-24 Aralık tarihlerinde Müze Gazhane’de gerçekleştirilecek. Girişlerin ücretsiz olacağı, stand-up ve DJ performanslarının da bulunduğu festivalde çeşitli alışveriş stantları da yer alacak.

Aralık konserleri

ASMALI’DA GASTRONOMİ KEYFİ

Haberin Devamı

Eski ihtişamından bir şey kalmasa da Beyoğlu daima sizi şaşırtabilecek güzellikleri karşınıza çıkarmaya devam ediyor. Asmalımescit’teki Ruz Hotel’in terasında yer alan Simone de (yazıldığı gibi okuyun) onlardan biri. Otelin girişinde bir pizzacı, 5’inci katında muhteşem manzaralı bir teras barı ve 6’ncı katta da çok iyi bir restoran olarak hizmet veriyor Simone. Restoranın kurucusu Sinan Kızıklı ve şefi Kerem Sarıdev’in hazırladığı menüde Akdeniz mutfağının özgün lezzetleri modern bir bakış açısıyla yorumlanmış. Zeytinyağlı ayvadan kömürde kuzu Cağ kebabına, bal kabaklı tortelliniden Ege otlu mantıya uzanan yemeklerle keyif dolu bir gastronomi yolculuğuna çıkabilirsiniz Simone’de. Üstelik son derece uygun fiyatlarla. Simone’deki bu üst düzey lezzet deneyimine harika kokteyller de eşlik ediyor. Kokteyller de en az yemekler kadar özenilmiş ve üzerine kafa yorulmuş. Son dönemde tavsiye isteyenlere rahatlıkla önerdiğim birkaç yer arasına hemen girdi Simone. Size de tavsiye ediyorum.

Haberin Devamı

Aralık konserleri

BRAVO GENÇLER!

Metro Türkiye ana sponsorluğunda Dude Table tarafından organize edilen ‘35 Yaş Altı 3 Şef Yarışması’nın kazananları belli oldu. Gastronometro’da gerçekleşen finale kalan 10 genç şef arasından yarışmayı kazanan Ayşegül Uslu, Özge Nur Yılmaz ve Volkan Özkur; Türk Mutfağı’nın Sürdürülebilirlik Elçileri olarak, atıksız mutfak prensipleri ve yerli ürün kullanımı konusunda sektörde farkındalık yaratarak tüm şeflere ilham olacak. Genç şefleri tebrik ederim!

Aralık konserleri

ÖDÜLÜ HAK ETTİLER

Fransız restoran rehberi Gault&Millau Türkiye’ye giriş yaptı ama Michelin’den sonra biraz sönük kaldı. Ayrıca verdiği ödüllerin çokluğu ve kategorilerin karmaşıklığını biraz dikkat dağıtıcı buldum. Yine de üç favori şefimin aldığı ödüllerden bahsedeceğim. Fairmont Quasar’ın restoranı Aila’nın şefi Kemal Can Yurttaş ‘En Genç Şef’ ödülünü aldı. Yurttaş’ın adını çok duyacağımızı söylemek isterim. Beşiktaş’taki Four Seasons’ın restoranı Aqua üç şapka (yıldız yerine şapka veriyorlar), şefi Görkem Özkan ‘En İyi Yemek Tasarım Ödülü'nü aldı. Görkem Şef bu ve daha birçok ödülü hak ediyor. Yemeklerini mutlaka denemeniz lazım. Diğer favori şeflerimden biri, Çırağan Palace’ın içindeki Tuğra Restoran’ın başındaki Emre İnanır da iki şapka aldı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder