Uğur Alkapar Arapların ünlüleri
HABERİ PAYLAŞ

Arapların ünlüleri

Farkında mısınız bu günlerde tüm dizi yıldızlarımız Paris’e Milano’ya gidip, moda haftalarında dünyaca ünlü markaların konuğu oluyor. Üzerlerinde o markanın en şık kıyafetlerini giyerek gidip defileleri izliyorlar. Hollywood yıldızlarının yanına oturup göz ucuyla kameralar bizi de çekiyor mu diye bakmayı ihmal etmiyorlar. Sonra bir bakıyoruz yabancı dergilerin, moda blogger’larının Instagram hesaplarına…

Defilelerdeki ünlüleri çekip hepsini de isimleriyle, hesaplarıyla etiketlemişler. Ama nedense bizimkileri tanıyıp işaretlememişler. Tabii fanlar durur mu. Türkçe, İngilizce, Arapça o postu yorum yağmuruna tutuyorlar. O Hollywood yıldızı da kimmiş en güzeli bizimki diye! Bakın burada olan şu. Arap yarımadasının zenginleri bu dev moda markalarının en büyük müşterileri. Batıdaki müşterilerine Hollywood ve Avrupa yıldızları üzerinden pazarlama yapılırken, Araplara da Türk dizi yıldızları düşüyor. Malum bizim diziler o bölgenin en popüler işleri. Ünlülerimiz de en çok hayrana sahip yıldızları. İşte bu nedenle Avrupa’nın basını bizimkileri tanımıyor ama Orta Doğu onlara adeta tapıyor!

Haberin Devamı

ŞEFFAF BİR UMUT

Umut sesli kadın Ezgi Aktan ‘Şeffaf’ isimli dördüncü stüdyo albümünün sözü ve müziği kendisine ait çıkış şarkısı ‘Affet’ ile karşımızda. Sektörün çok değerli müzisyen ve aranjörlerinden Gökhan Tümkaya ise sanatçıya bu şarkıda sesiyle eşlik ediyor. Ada Müzik etiketiyle yayınlanan ‘Şeffaf’ plak olarak bulunabildiği gibi tüm dijital platformlarda.

Arapların ünlüleri

BİR USTADAN SERGİ

Artİstanbul Feshane, Türk grafik sanatının duayenlerinden, hattat ve cilt sanatçısı Prof. Emin Barın’ın eserlerine ‘Emin Barın: Ne Senden Rükû Ne Benden Kıyam’ sergisiyle ev sahipliği yapıyor. Zafer Yıldırım’ın koleksiyonuna ait Emin Barın seçkisinden oluşan sergi 29 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek.

Arapların ünlüleri

ÜÇ TENOR ÜÇ ŞEHİR

Limak Filarmoni Orkestrası, geleneksel yeni yıl konserleriyle üç şehirde müzik ziyafeti verdi. İstanbul, İzmir ve Ankara’da dünyaca ünlü tenorlar Murat Karahan, Rame Lahaj ve Ramon Vargas ile sahneye çıkan Limak Filarmoni’yi yedi bine yakın sanatsever izledi. Sekiz yıldır Türkiye’nin Mühendis Kızları programı ile gençlerin eğitimine destek olan Limak Vakfı, konser gelirleriyle de deprem bölgesindeki mühendis kızların eğitimine desteğini artıracak.

Haberin Devamı

Arapların ünlüleri

10 BİN FİDAN

Restoran grubu Akkomarka, Coca Cola iş birliğiyle 10 bin fidanlık bir hatıra ormanı oluşturdu. Sivas’ın Zara ilçesinin Kumoğlu Köyü’nde kurulan orman sayesinde Akkomarka’nın 40’tan fazla restoranının ürettiği karbon salınımı sıfırlanacak. Akkomarka Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yeşilyurt “Tüm restoranlarımız iki yıldır elektrik enerjisini yenilenebilir kaynaklardan tedarik ediyor. Tüm karbon salınımımızın sıfırlanması için 5 bin ağaç gerektiğini öğrendik. 10 bin fidan diktik” dedi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder