Uğur Alkapar Bambaşka bir Hande
HABERİ PAYLAŞ

Bambaşka bir Hande

Hande Yener’i geçen hafta Ortaköy’deki 888 Private’ta canlı izledim. 888 Private iki sezondur şehrin en nezih mekanlarından biri olarak hizmet veriyor. Dekoru, ışığı, ambiyansı ve ekibin profesyonelliği gecenin her anında kendini hissettiriyor. Sahnesine çıkardığı ünlü isimler kadar yemekleriyle de çok konuşulan 888’in menüsü gerçekten çok iyi. Hande Yener burası için ‘Bambaşka’ başlıklı özel bir konsept hazırlamış. Kendi hitleri dışında Ajda, Sezen şarkılarını da söyleyen Yener tüm samimiyetiyle sahneden inip masaların arasında dolaşıyor, seyircisiyle müthiş bir iletişim kuruyor. Hal hatır soruyor, doğum günlerini kutluyor.

Haberin Devamı

Bambaşka bir Hande

DANSÇILAR MÜKEMMEL

Yener’in tüm konuklara anında geçen bu samimiyetinin dışında mükemmel vokal performansından da bahsetmek lazım. O kadar kusursuz söylüyor ki zaman zaman “Acaba playback mi yapıyor?” diye şüpheye bile düşebilirsiniz. Ama her şarkı yüzde yüz canlı. Tabii bunda deneyimli orkestranın da payı büyük. Hande Yener’in sahne şovunun büyük parçası olan dans ekibi ise o küçük sahnede bile harika görünüyor. İşlerini o kadar iyi yapıyorlar ki dünya starlarının dansçılarından hiç farkları yok. Hande ile aralarındaki iletişim de görülmeye değer. Bakınca hemen bir aile olduklarını anlıyorsunuz. Hande Yener umarım bu samimi ‘Bambaşka’ konseptine devam eder…

Bambaşka bir Hande

MÜTHİŞ AÇILIŞ

Esnaf’ın patronları Atilla Bingöl ve Feyzan Cihan, oyuncu Demet Özdemir ve Anıl Çelik ile ortak olup Maslak 1453’te yepyeni bir mekân açtı: HOL. Her ne kadar geçen çarşamba gecesi yapılan açılışta hepimiz çok eğlensek de Demet Özdemir’in dediği gibi “Burası bir kulüp değil”. HOL farklı oturma düzenleri kurulabilen, her tür etkinlik düzenlenebilecek, kiralanabilecek bir mekân. Ev sahipleri açılış gecesi için Anna Vissi’nin sahneye çıktığı müthiş bir davet verdi. O akşam birkaç tane daha organizasyon olmasına rağmen herkes ama herkes HOL’deydi. İstanbul’un tüm kalburüstü kitlesi bir arada eğlendi. 66 yaşındaki Anna Vissi ve ekibi de inanılmaz bir performans sergiledi. Mehmet Ali Yati’nin yönetimindeki Esnaf ekibi her zamanki kalitesini göstererek konukları krallara layık bir şekilde ağırladı. Eğlencesi bol olduğu kadar dedikodusu da bol bir akşamdı. Kim kimle gelmiş, kimler küsmüş barışmış, hepsini öğrendik. Kim HOL’de organizasyon yapıp beni çağırırsa koşarak giderim. Şimdiden söyleyeyim.

Haberin Devamı

ABD YOLCUSU

Ezhel ile yaptığı 'Bi Sonraki Hayatımda Gel', 'Aya'; Hadise ile söylediği 'Sen Dönene Kadar' gibi hit şarkılarla tanınan, dijital platformlarda yüz milyonlarca kez dinlenen Murda, ABD ve Kanada turnesine çıkıyor. Artık şöhreti hem Türkiye'yi hem de Avrupa'yı aşan Murda'yı hayranları ABD'de Boston, New York ve Los Angeles'ta, Kanada'da ise Toronto'da canlı olarak izleme fırsatı bulacak.

Bambaşka bir Hande

SENİ SEVİYORUM!

Sanat hayatında 25. yılını dolduran, ülkemizin tek çini mürekkebi ressamı Pınar Tınç ‘Je T’aime! Seni Seviyorum’ adını verdiği yeni sergisini Teşvikiye Maji Art Gallery’de açtı. Soyut geometrik düzenlemeleri kendi içinde parçalara bölerek onlara yeni bir form kazandıran sanatçının sergilediği 20 eser çok beğenildi. Sanat dünyasının büyük ilgi gösterdiği açılışta eşi Rıfat Tınç da Pınar Tınç’ı yalnız bırakmadı. Sergi 28 Şubat’a kadar görülebilir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder