Uğur Alkapar Dev prodüksiyon Harbiye'de
HABERİ PAYLAŞ

Dev prodüksiyon Harbiye'de

Pazartesi İrem Derici için büyük gün. Harbiye Açık Hava’da hepimizin ağzını açık bırakacak bir konser verecek. Kadın tüm yaz kazandıklarını bu gecenin dekoruna, kostümüne, prodüksiyonuna döktü. Dahası konserle yatıyor konserle kalkıyor. İki dakika boş vakit bulsa ayna karşısına geçip koreografi çalışıyor. O kadar çok prova yapıyor ve kendini zorluyor ki ayakları dizleri morarmış. Zaten o kareleri de Instagram’da kendisi de paylaştı. İrem Derici’nin bu muhteşem azmi, çabası ve dünya standartlarında bir iş çıkarmak için gösterdiği gayrete büyük saygı duyuyorum.

Haberin Devamı

Dev prodüksiyon Harbiyede

Madonna da Beyonce de bu kadar çalışıyor ama onlar aynı şovu 40 tane şehirde tekrarlıyor. Harcadıkları paraları fazlasıyla çıkarıyor. Ama Türkiye’de böyle bir düzen olmadığından o muhteşem şov şehir şehir tırlarla dolaşıp seyirciye ulaşamıyor. Ne yazık ki çok para harcanan bir prestij işi olarak kalıyor. Bu kadar iyi bir şov madem ayağımıza kadar geliyor, büyük özverilerle hazırlanıyor. Bize de hakkını verip gidip izlemek düşüyor. Pazartesi akşamı Harbiye’deyiz.

Dev prodüksiyon Harbiyede

ÇEVREYE DUYARLI OTEL

Geçen hafta GastroAfyon Turizm ve Lezzet Festivali’ndeydim. Ziyaretimin en keyifli tarafı kaldığım NG Afyon oldu. Bu şık ve tertemiz tesis, geniş odaları ve konforuyla hayranlığımı, çözüm odaklı ekibiyle de gönlümü kazandı. Afyon’un en lüks termal otellerinden biri olan NG, yeşil bir otel. Yani çevreye zarar vermiyor, gezegeni koruyor. Dünyaca ünlü Harlem Globetrotters basketbol gösteri takımı, 2023 dünya turu kapsamında 1 senelik aranın ardından yeniden Türkiye’de. 10 Ekim Salı günü Ankara Arena’da ve 12 Ekim Perşembe günü İstanbul, Volkswagen Arena’da Washington Generals ile karşılaşacaklar. Yüzüncü yıl dönümüne yaklaşan Harlem Globetrotters’ın oyuncuları inanılmaz basketbol yeteneklerini sergilerken, herkese eğlenceli vakit geçirtecekler. Ekim ayı, açık hava konserlerinin son günlerine sahne olacak. Kerki Solfej'in organizasyonuyla gerçekleşecek çok konser var. Yarın Sıla Kıbrıs'ta, Girne Amfi Tiyatro'da. Edis 12-13 Ekim’de Harbiye Açık Hava'da. Bursa Kültürpark Açıkhava’da 13 Ekim'de Erol Evgin, ertesi gün Koray Avcı sahneye çıkacak. 14 Ekim'de Sıla Harbiye'de, Dolu Kadehi Ters Tut Adana'da, Candan Erçetin Efes Antik Tiyatro'da konser verecek. 15 Ekim'de Levent Yüksel Alanya'da, Koray Avcı İzmir'de. 16-17 Ekim'de Ajda Pekkan Harbiye'de. Sıla 16 Ekim'de İzmir'de. Buray 19-20 Ekim'de Adana ve Alanya'da. Kenan Doğulu 21-22 Ekim'de Bursa ve İzmir’de. Ve buraya sığdıramadığım birçok konser… Otel, Sürdürülebilirlik Akademisi'nden aldığı Greening Hotels belgesinden sonra Green Check Altın Sertifikası ile ikinci yeşil belgeyi alan tek otel. Bu konuda birçok belgeye sahip NG Afyon en son Green Check Altın Sertifikası’nı da aldı. Bu sertifika sürdürülebilirlik konusunda bir tesisin alabileceği en önemli belgelerden. NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür “Bu vizyonla sektördeki dönüşümün öncülerinden biri olmak amacındayız. Bu prestijli belgeyi almanın gururunu yaşıyoruz” demiş. Tebrikler!

Haberin Devamı

Dev prodüksiyon Harbiyede

ÇİFTLİKTE ŞENLİK VAR

Damlıca Çiftliği İstanbul Çatalca'da 2016'dan beri 100 dönümlük arazide sağlıklı yaşam ve yaşanabilir bir dünya için sürdürülebilir organik tarım yapıyor. Organik ürünleri restoranlara ve evlere ulaştırıyor. Geçen pazar Şef Mert Şeran, çiftliğin sahibi Emin Ali Sipahi ve Şef Mustafa Otar burada ‘Damlıca Çiftliği Hasat Şenliği’ adında bir organizasyon yaptı. Çiftlik arazisinden toplanan sebzeler közde pişirildi. Açık ateşte pişmiş et ve deniz ürünleri tüketildi. MSA, THS Su Ürünleri, Ragyu Kasap, Caspian Deniz Ürünleri bu mini festivale sponsor oldu. Buffa Peynir, Baba Söğüş, Coffee Department ve La Scarpetta Pizza da katıldı. Müzikleri de DJ Aksak yaptı. İlk kez yapılmasına rağmen büyük ilgi gören festivalin organizatörleri seneye daha yüksek bir katılımcı kapasitesiyle bu şenliği tekrarlamak için şimdiden harekete geçti. Yeme içme sektörünün birçok markası ile işbirliği yapmaya hazırlanan ekibin heyecanı doğrusu ilham verici. Hem bu şahane doğa parçasının içindeki çiftliği görmek hem de festivalde açık ateşte pişen etleri tatmak için daha bir sene beklememiz gerektiği ise biraz üzücü…

Haberin Devamı

Dev prodüksiyon Harbiyede

ŞEHİRDE SPA KEYFİ

Marriott otellerinden Four Points by Sheraton İstanbul, Kağıthane’deki lokasyonuyla özellikle iş dünyasına pratik bir konaklama çözümü sunuyor. Ayrıca şehrin turistik mekânlarının çoğuna ve önemli alışveriş merkezlerine de yakın. Evime de çok uzak olmaması nedeniyle zaman zaman burayı ziyaret ediyorum çünkü şahane bir spası var. Zen Spa tarafından işletiliyor. Özel odalarda deneyimli masörlere masaj yaptırmak çok keyifli. Ayrıca hamam, sauna ve buhar odası bulunuyor. Spor salonunu da unutmayayım.

Dev prodüksiyon Harbiyede

DOĞA VE SANAT

İstanbul’da en çok özlediğimiz şey ne? Doğa! Doğanın içinde olmak, gürültüden şehrin keşmekeşinden uzaklaşmak büyük bir lüks. İşte Büyükdere’deki Piu Art Cafe size bu duyguyu armağan ediyor. Üstelik sanat dolu bir ortamda. Piu Art Cafe, sanat ve doğa severler için yeşillikler içinde tam bir sığınak. Bu özel mekân, misafirlerine sadece mükemmel bir kahve ve lezzetli tatlılar sunmakla kalmıyor, aynı zamanda sanat eserleri ve huzur dolu dinamik bir deneyim sunuyor. Denizin hemen yanında, yeşilin içindeki kafenin sahipleri mimar kardeşler Deniz ve Tolga Dülek zarafet dolu bir ortam tasarlamış.

Dev prodüksiyon Harbiyede

KADIKÖY’Ü KEŞFEDİN

Kendine Has, Kadıköy’ü yeniden keşfetmek, kültür, sanat, müzik dolu keyifli bir rotayla hayata karışmak isteyenleri, 13-21 Ekim tarihleri arasında Semtine Has etkinliğine davet ediyor. Küratörlüğünü HOOD Base’in yaptığı Semtine Has ile, 9 günlük yoğun bir programla İstanbul’un en hareketli ve çevre dostu semtlerinden Kadıköy’de, birçok sanatçı ve binlerce katılımcı Kadıköy’ü bir kez daha mesken edinecek. Konserler, atölyeler, sokak turları ve sergileri kaçırmayın.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder