Uğur Alkapar Dizi fanları
HABERİ PAYLAŞ

Dizi fanları

Yıllarca ‘Aşk-ı Memnu’nun çekildiği evi ziyaret edenlerin çocukları da onların izinden gidiyor ve ‘Dönence’, ‘Ya Çok Seversen’ gibi dizilerin adanmış fanları olarak sosyal medyayı kasıp kavuruyor! Tüm popüler dizilerin inanılmaz sadık bir hayran kitlesi var. Bunlar hem sosyal medyada örgütleniyor hem de gerçek hayatta! Öyle ki Twitter’dan falan tanışıp bir araya gelip dizi setlerinin önünden kamp kuruyorlar. İçeri girip çıkanlara yalvardıkları bile oluyor “Ne olur bizi de al abla” diye. Tüm gün kapıda bekliyorlar belki bir umut hayranı oldukları ünlüyü yakalayıp bir fotoğraf çektirirler... Sosyal medyada ise işin boyutları hepimizi şaşırtacak noktada. O dizi ya da oyuncusu hakkında en ufak negatif bir yorum yaparsanız hepsi organize şekilde üzerinize çullanıyor. Hatta o kadar sahiplenmişler ki işi hakarete kadar götürüyorlar. Sanmayın ki bu dizileri ev hanımları işlerinden arta kalan zamanlarında izliyor. Çoğu lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan bu kitle önce televizyondan izliyor diziyi sonra da bununla yetinmeyip birkaç kez daha YouTube’dan! Sonraki bölümde neler olacağı hakkında tartışmalar başlatıp, ne olması gerektiğiyle ilgili bazen yapımcıya kadar giden taleplerde bulunuyorlar. Ben bu azmi ilgiyle izliyorum. Böyle bir kitle yaratabilecek kadar iyi yazılıp çizilen dizilere de şapka çıkartıyorum.

Haberin Devamı

ÇEŞME RAPORU

Yaz neredeyse bitti ya artık Bodrum Çeşme mekanları yavaş yavaş kapanıyor. İstanbul’da şubeleri olanlar yeni sezona hazırlanıyor. Önceki akşam Nişantaşı’ndaki Cabbar’daydım. Bora Berber ve Serkan Koca Alaçatı’daki Cabbar Port’u kapayıp gelmişler. Yaz boyu hizmet veren Cabbar Nişantaşı, İstanbul sezonunun açılmasıyla daha bir hareketlenmiş. Hafta içi olmasına rağmen doluydu mekân. Cabbar, Alaçatı’da her yılki gibi çok iyi bir sezon geçirdi ancak yaz boyu sadece belli mekanlar iş yaptı. Bana kalırsa seneye Alaçatı’da pek fazla yeni açılan mekân göremeyeceğiz. Alaçatı’dan zaferle dönen diğer bir marka da Esnaf. Onlar da kapattılar ve şehre döndüler. 21 Eylül’de Maslak Esnaf açılıyor. Yazın istatistiğini de rakamlarla çıkarmışlar: 18.810 Esnaf menü, 16.867 patates, 13.488 ciğer, 5.778 litre rakı, 3.457 litre turşu suyu, 589 şampanya tüketilmiş. 14 kişi duvardan düşmüş! 32 sandalye 3 masa kırılmış. 353 çay bardağı çalınmış. Birileri bu yaz çok eğlenmiş!

Haberin Devamı

ASPENDOS KONSERLERİ

KerkiSolfej, Antalya’nın büyülü ve tarih kokan atmosferi Aspendos Antik Tiyatro’da 30 Eylül, 20 Ekim ve 22 Ekim tarihlerinde Yalın, Dolu Kadehi Ters Tut ve Cem Adrian’ın senfonik konserleriyle yazın son demlerini keyif dolu yaşatacak. Senfonik konserlere bayılırım. Bir de bu müziği Aspendos’un o sihirli ortamında dinlediğinizi düşünün. Antalya’da olanlar kaçırmasın.

GASTRO AFYON

Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl beşincisi düzenlenecek Uluslararası Gastro Afyon Lezzet ve Turizm Festivali 29-30 Eylül- 1 Ekim’de gerçekleşiyor. Afyon’un zengin mutfak kültürünü, eşsiz lezzetlerini ve gastronomiyle dolu deneyimlerini keşfetmek isteyen herkese açık olan festivalde birçok etkinlik yapılacak. Yeme-içme atölyeleri, yarışmalar yapılacak, ünlü şefler söyleşilere katılacak. Yemek varsa ben de varım. Tabii ki Afyon’a gidiyorum!

Haberin Devamı

BOĞAZ’A KARŞI SUŞİ

İstanbul’da, şehrin kalbi Gümüşsuyu’nda, CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan Izaka Terrace menüsüyle farklı deneyimler sunuyor. İzaka çarşamba akşamları 19.00-22.00 saatleri arasında Sushimania adıyla harika bir suşi menüsü çıkarıyor. Uzak Doğu’nun vazgeçilmez lezzetleri seçkin bir şarap eşleşmesiyle sunuluyor. Bir kişi için fazlasıyla yeterli olan menü uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor. Muhteşem bir manzaraya karşı suşi yemenin keyfi de bambaşka!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder