Uğur Alkapar Düştüysek kalkarız
HABERİ PAYLAŞ

Düştüysek kalkarız

Madonna ABD’nin Seattle kentinde verdiği konserde şov esnasında düştü. Ama ne yaptı? Aynen geri kalkıp şarkısını söylemeye devam etti. Kocaman da bir alkış aldı. Önemli olan düştüğün yerden kalkıp devam etmek değil mi? Yonca Lodi’nin şarkısında dediği gibi “Düştüysek kalkarız. Daha ölmedik ya!”. 65 yaşındaki bu kadın ekim ortasından beri 20’den fazla şehirde 48 konser verdi ve ilk kez böyle bir şey yaşandı. Bu da nazarlık oluversin. Bu tur daha bitmeden 100 milyon dolara yakın bir para kazandı. Genç meslektaşları hala Madonna’nın tozunu yutmakla meşgul. Artık kafa kağıdına değil performansa bakalım.

Haberin Devamı

KARİYERİNİ ANLATACAK

Yapı Kredi Bomontiada ve Galataport İstanbul’da 2 şubesi bulunan The Populist mart ayında birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Disco, Funk, Hip Hop ve Pop’tan 80’lerin House sound’larına kadar geniş bir müzik yelpazesine hayat veren ünlü DJ’ler mart ayına özel playlist’leriyle eğlencenin dozunu yükseltecek. Martın en ilgi çekici konuğu ise bence Şevval Sam. Sam 3 Mart Pazar günü The Populist’in Bomontiada şubesinde Murat Beşer’in konuğu olacak ve kariyer yolculuğunu anlatacak.

Düştüysek kalkarız

EFSANE GELİYOR

‘Smoke On The Water’, ‘Highway Star’, ‘Burn’, ‘Child in Time’, ‘Soldier of Fortune’, ‘Hurricane’, ‘Perfect Strangers’ gibi birçok ölümsüz şarkı ile tüm dünyada 100 milyondan fazla albüm satışına ulaşan Deep Purple, 25 Haziran 2024’te KüçükÇiftlik Park’ta Konserin avantajlı dönem biletleri, dün Passo’da satışa çıktı. 50 yılı aşkın geçmişine, 22’yi aşkın albüm sığdıran Deep Purple ‘Dünyanın En Etkili Grupları’ arasında 5. sırada gösteriliyor.

Düştüysek kalkarız

AŞKIN ZAMANSIZLIĞI

Müzik dünyasında yapacağı çalışmalar uzun süredir ve merakla beklenen Rıza Sarıtaş, yeni teklisi ‘İki Semt Arasında’yı yayınladı. Özgün bir sound ve güçlü bir duyguyu yansıtan şarkı tüm dijital platformlarda yayınlandı. Sanatçı, yazdığı bir ayrılık hikayesini betimlediği eserinde, aşkın zamansızlığından bahsediyor.

KAÇUV’A DESTEK

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (KAÇUV) satış aracı ‘Umut Kafe’, Kupa Voley çeyrek final maçında VakıfBank Spor Sarayı’nda taraftarla buluştu. Kulüp menajeri Banu Can Schürmann, Başantrenör Giovanni Guidetti ve Cansu Özbay, 15 Şubat Çocukluk Çağı Kanser Günü’ne dikkat çekmek için tezgâhın başına geçerek taraftara satış yaptı. Guidetti, “Çok eğlenceli bir deneyim oldu. İnsanların coşkusu ve katılımlarını görmek güzeldi. KAÇUV’u bu yaptıkları harika iş için tebrik ederiz” dedi.

Haberin Devamı

Düştüysek kalkarız

HAYALLER UZAK DEĞİL

Urban Care, dans eden ve bu konuda kariyer yapmak isteyen gençlere hayallerini gerçekleştiriyor! Marka şahane bir işe imza atıp Young Talent Platformu’nu ve ‘Dansta Fırsat Eşitliği’ projesini hayata geçirdi. Bu platform çağdaş-modern dans, bale ve sokak dansı kategorilerinde kariyer edinmek isteyen profesyonel ve amatör dansçılara yurt dışı eğitim fırsatı sunacak. Projeye katılmak isteyen dansçılar başvurularını www. urbancaretalent.com üzerinden yapacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder