Uğur Alkapar Geliyorlar
HABERİ PAYLAŞ

Önümüzdeki aylarda İstanbul dünyaca ünlü starları ağırlamaya hazırlanıyor. Gerçekten çok renkli bir 2024 geçireceğiz gibi görünüyor. Sadece bu hafta açıklanan isimler bile müthiş! Hırvatistan doğumlu, dünyanın en çok satan klasik ve pop piyanisti Maksim Mrvica 3 Mayıs’ta Maslak Volkswagen Arena’da olacak. Dev sahnesi ve şovlarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak. İkinci isim ise Placebo! Dönemin androjen yıldızı Biran Molko’nun bugün 19 yaşında bir oğlu olduğuna inanmak güç. Placebo 4 Ağustos’ta Küçükçiftlik Park’ta konser verecek. Biletler 12 Mart’ta satışa çıkıyor.

Haberin Devamı

Geliyorlar

ROCK EFSANESİ

Listemizin üçüncü ismi Hauser. Çello üstadı ve 2Cellos’un kurucu üyesi Hauser geçen yıl İstanbul’da verdiği konserde ortalığı kasıp kavurmuştu. Hırvat çellist 14 Ağustos akşamı Maximum Uniq Açıkhava’da hayranlarıyla buluşacak. Ve en büyük efsaneyi de sona bıraktım. Bir döneme damgasını vurmuş, yaşıtlarımın kolektif bilinçlerinde çok önemli bir yere sahip olan Kanadalı rock yıldızı Byran Adams.. Everything I Do, Please Forgive Me, Have You Ever Really Loved a Woman, All for Love gibi unutulmaz şarkılara imza atan Bryan Adams 18 Ekim’de Ülker Spor ve Etkinlik salonunda hayranlarıyla buluşacak.

Geliyorlar

İSTEMİYOR!

90’lı yıllarda ‘İstemiyorum Baba’ adlı şarkısıyla müziğe damgasını vuran Rüya Ersavcı, yine ‘İstemiyorum’ diyor. Güçlü bir mesaj içeren şarkı kadın haklarına ve toplumsal cinsiyet eşitliğine vurgu yapan sözlere sahip. “Kadınlarla başlar hayat” sloganıyla başlayan şarkının sözlerinde kadınların sıkça karşılaştığı bastırılma ve susturulma gibi zorluklara karşı verdiği direniş anlatılıyor. Ersavcı’nın şarkısı adeta sosyal sorumluluk projesi gibi. Şarkının tanıtımı için yüzüne yara bandıyla tutturulmuş çiçekle verdiği poz ise çok anlamlı.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder