Uğur Alkapar Herkes için bir Bodrum
HABERİ PAYLAŞ

Herkes için bir Bodrum

AİLELERE

GODDESS OF BODRUM ISIS

Gümbet’teki otel plaj partileri, canlı müzik geceleri, mavi bayraklı plajı ile olduğu kadar zengin açık büfesiyle de dikkat çekiyor. İtalyan, Çin, balık ve kebap restoranları da var. Çocuk havuzu, oyun parkı, film gösterimleriyle aileler için de mükemmel tatil ortamı yaratıyor.

ORTAKENT HALK PLAJI

Bodrum merkeze 7 km uzaklıktaki plaja otobüs terminalinden kalkan dolmuşlarla ulaşmak mümkün. Mavi bayraklı deniziyle plaj keyfi için mükemmel. Yanınıza suyunuzu, şemsiyenizi, şezlongunuzu almayı unutmayın.

Haberin Devamı

GANGAVA

Bodrum merkezdeki meyhane, tam felekten bir gece çalmak için. Müzisyen Onur Güntav’ın mekanı mahalle kahvehanesi kıvamında. Ortamı sıcak, mezeleri taze, balıkları neredeyse canlı!

ROMANTİK ÇİFTLERE

HIGHLIGHT OTEL

Yalıkavak’ın en güzel yerlerinden birinde. Balayındaki ya da cicim aylarındaki çiftler, aşk tazelemek isteyenler için biçilmiş kaftan. Deniz manzaralı odanızın ortasına jakuzi isterseniz burada mevcut. Romantizmin doruklarına çıkmak isteyenlere...

X BEACH

Highlight Otel’in plajı X Beach’te, denizin üzerindeki localarda Maldivler’de gibi hissedin. Tüm kaygıları geride bırakın. O locada sadece ikiniz varsınız. Personelin profesyonelliği, sizi rahat ettirme çabası kendinizi özel hissettirecek.

PEOPLE

En romantik şarkıcılar burada. Deniz Seki, Selen Servi, Cenk Eren... Hangisi eşliğinde sevgilinizin elinden tutup, “Seni seviyorum” demek isterseniz, onu seçin. İyi yemek, iyi servis... Bonus olarak da eğlence ve dans var. PARTİCİLERE

BELLA SOMBRA HOTEL

Bodrum’a gece eğlencesi için gelenler, Türkbükü’nde kalmaları gerektiğini bilir. En güzel kulüpler bu civardadır. Bella Sombra hem sunduğu lüks hem de lokasyonu açısından çok uygun. Üstelik bu yaz açılan Martinez’in akşamüstü partileriyle eğlence hiç bitmiyor.

TREN BEACH

Demet Akalın’ı, Ozan Doğulu’yu dinlemeden, sahnede fotoğraflarını çekip Instagram’da paylaşmadan tatil biter mi? Bitmez. Yalıkavak’taki Tren Beach tam gençlere göre. Denizi, plajı güzel ama akşamüstü partileri bir başka güzel.

SESS

Haberin Devamı

Bir Bodrum klasiği olan Sess, Türkbükü’nü Türkçe pop şarkılarıyla sabaha kadar inletiyor. Edisler, Hadiseler, Gülşenler havada uçuşuyor. Ve ekip o kadar kalabalığa nasıl yetişiyor, herkesi memnun etmeyi başarıyor, şaşırıyorum.

İstanbul’da kalanlara Yeşil Festival

Pazartesi günü Küçükçiftlik Bahçe Sahnesi’nde Greenify 2018 festivali var. Ana teması yeşil ve doğa. Geçen yıl 2 bin 500 kişinin katıldığı etkinlikte bu kez The White Buffalo, Pilli Bebek ve Can Gox var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder